wat stoppen vrouwen in hun kut sex voor klusjes

...

Mooie lekkere meiden shemale seksdate

Ik keek naar Joke zag die dikke kut en stopte daar twee vingers in en begon haar hard te vingeren. Beide dames waren al aardig op het kookpunt Bep begon tijdens het pijpen hard te kreunen en kwam even later luid klaar en spoot Joke onder het kutsap.

Bep zat op een stoel tegenover ons met een grote dildo in haar grote kut. Alle drie gingen we tekeer maar ik wilde niet te gauw klaar komen dus pakte ik mijn speciale riempje bond die achter mijn zak waardoor het klaar komen niet mogelijk is je kan lang door neuken en je lul blijft stijf en dik.

Stopte mijn dikke lul weer bij Joke in haar dikke roze kut en naaide haar keihard even later voelde ik het nat langs mij benen lopen Joke schokte nog met haar dikke kont en lachte mij geil toe. Vermoeid lagen wij met zijn drieen naast elkaar op bed.

Wat een heerlijk dagje het laminaat moet tot morgen wachten aangezien we nog een paar uur door zijn gegaan waarbij Bep mij leeg zoog en ik Joke nog een keer neukte en klaar liet komen.

Reactie van Frits op 28 mei om Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Er staan nu unieke sexverhalen online! Met zijn vrije hand streelt hij even langs zijn pik, hij laat hem gelijk weer los omdat hij het idee heeft dat hij direct klaar zal komen. Ineens hoort hij de deur beneden open gaan, snel legt hij de slipjes terug in de wasmand en sluit deze. Hij maakt zijn handen en gezicht snel schoon met water en gaat dan verder met zijn werk.

Je moet natuurlijk wel al de lekkere dingen op eten die ik voor je gekocht heb. Er dwalen allerlei gedachten door zijn hoofd die hij graag zou willen zeggen.

Achter hem hoort hij zijn schoonmoeder lachen. Ze pakt de wasmand op en loopt ermee de badkamer uit, de klusjes in huis schieten aardig op. Tegen de tijd dat zijn schoonmoeder komt zeggen dat ze kunnen eten is hij voor de helft klaar.

Na het eten doen ze samen de afwas en als Kees de vaat wast voelt hij zijn schoonmoeder verschillende malen tegen hem aan komen. De ene keer zijn het haar borsten en de andere keer zijn het haar billen.

De opwinding blijft heel hoog aanwezig in zijn lichaam, na de afwas gaat kees weer verder met de klusjes. In de kamer zijn er een aantal die langer duren, kijkend op zijn horloge merkt Kees dat hij het vandaag niet gaat redden. Na het klusje waar hij mee bezig is, ruimt hij de spullen netjes op en loopt het terras op waar zijn schoonmoeder zit te genieten van de zon, hij kijkt even naar haar mooie lichaam gestoken in een badpak.

Langzaam opent zij haar mond om die dan weer te sluiten. Ze legt haar hoofd tegen de rugleunng. U bent een heel aantrekkelijke vrouw voor veel mannen, ze zullen u dankbaar zijn als u zich in een bikini zou vertonen. Ma ik ga naar huis, de laatste klusjes kom ik morgenochtend doen. De laatste klusjes krijg ik niet af vandaag. Ben je morgenochtend weer vroeg hier? Als u dan koffie heeft kan ik snel aan de gang.

Dan staat ze op en loopt samen met Kees naar de garage, ze drukt zich even stevig tegen hem aan en haar lippen strelen die van Kees. Net als hij haar een kus op haar lippen wil geven zijn die vertrokken, haar handen strelen over zijn shirtje. Heel even voelt hij een paar vingers over zijn billen glijden. Met haar kruis streelt ze langs zijn groeiende paal, glimmend blijft ze hem aankijken.

Als ze hem los laat krijgt hij nog een kus op zijn wangen. In haar ogen is een grote opwinding te zien. Thuis is het stil, als de fiets in de schuur staat ziet hij dat zijn vrouw in een stoel ligt en geniet van de zon. Ze tilt haar hoofd iets omhoog en glimlacht naar Kees, hij zet zijn spullen binnen en trekt zijn shirt uit.

En hoe was ze vandaag? Ik denk dat ik morgen met alles klaar ben. Hoe bedoel je met ‘hoe was ze vandaag’? Kees kijkt naar zijn vrouw en voelt de opwinding weer terug komen, iedere keer als hij zijn vrouw half naakt ziet krijgt hij een warm gevoel. Kees staat op en streelt zachtjes over de buik van Lisette, ze pakt zijn hand en schud haar hoofd.

Zaterdag mag je mij weer hebben, dan ben ik weer helemaal voor jou. Zijn pik staat hard naar voren en zachtjes laat hij zijn hand eroverheen strelen. Ineens hoort hij de woorden van zijn schoonmoeder weer, glimlachend laat hij zijn paal los en stapt onder het frisse water.

Als het water over zijn lichaam heen loopt pakt hij een scheermesje van de plank waar hij zijn gezicht mee scheert.

Zijn blik valt op zijn weelderige dos haar rond en op zijn pik en ballen. Heel even twijfelt hij en begint dan zijn pik en ballen netjes te scheren. Vroeger deed hij dat iedere week, de laatste jaren had hij dat nier meer gedaan. Hij vond het wel erg fijn als Lisette zich schoor maar zelf stond hij daar niet meer bij stil. Tien minuten later is zijn zaakje weer helemaal kaal, het ziet er weer mooi uit en als zijn hand over zijn gladde paal glijd voelt hij de kriebels tot ver in zijn buik.

Glimlachend laat hij zijn paal los en stapt onder de douche uit, hij droogt zich af en loopt dan de slaapkamer in. Met alleen zijn slip aan kijkt hij door het raam naar buiten, in de tuin van de buren ligt de buurvrouw ook te genieten van de zon. Ze draagt een kleine bikini de haar stevige borsten maar net kunnen vast houden, ze is redelijk dik en niet zo groot. Kees heeft nog nooit een opgewonden gevoel van haar gekregen en krijgt dat nu ook niet. Hij trekt zijn korte broek aan en doet een shirtje aan, beneden komt hij Lisette in de keuken tegen.

Samen verzorgen ze de maaltijd voor later. De kinderen kunnen ieder moment thuis komen, de school is bijna afgelopen. Als Lisette langs hem heen loopt voelt hij haar hand langs zijn kruis glijden, met een brede glimlach geeft ze hem een kus en verdwijnt dan in de kamer. De avond gaat rustig voorbij, nadat de kinderen naar bed zijn gegaan is het weer rustig geworden in huis.

Na het bekijken van een film gaan Kees en Lisette ook naar bed, ze praten nog even en vlak voordat Kees zich omdraait vraagt Lisette nog een keer hoe haar moeder die dag was.

Kees begrijpt haar vraag weer niet en draait zijn hoofd naar haar toe, lachend kijkt Lisette hem aan en geeft hem een kus. Bedoelt Lisette dat wat hij graag zou willen? Met die gedachten valt hij snel in slaap, de volgende morgen is Kees alweer vroeg uit bed. Hij helpt de kinderen met aan kleden en verzorgd een ontbijt voor hen, als Lisette beneden komt staan de kinderen klaar om naar school te gaan.

Lisette moet werken deze dag, zij werkt meestal drie dagen in de week. Een half uur later stapt kees fluitend op de fiets, hij is vroeger als gisteren. Bij het huis van zijn schoonouders is het nog erg stil, de gordijnen aan de voorkant zijn nog gesloten en de garagedeur zit nog op slot. Gelukkig heeft Kees zelf een sleutel van de garage, als zijn fiets in de garage staat opent hij de deur naar de keuken. In het huis is het erg stil, het lijkt wel of er niemand is.

Zachtjes loopt hij de trap op, in de slaapkamer van zijn schoonouders is het wat duister door de gesloten gordijnen. De deur is half geopend en hierdoor valt er licht op het bed, met kloppend hart drukt hij de deur iets verder open.

Het dekbed is ligt half op de grond en bedekt zijn schoonmoeder tot net aan haar billen. Ze ligt op haar zij met haar rug naar de deur, de borsten liggen naakt op het laken. De tepels zijn net zo groot als die van Lisette, Kees staart met begerige blik naar het lichaam van zijn schoonmoeder. Zijn pik drukt hard tegen zijn broek aan, met zijn hand streelt hij zachtjes over zijn trillende bobbel. Terwijl hij naar zijn schoonmoeder kijkt draait zij zich langzaam op haar rug.

Het dekbed glijdt nog verder van haar lichaam, het slipje trekt strak rond haar onderlichaam. Het slipje verdwijnt een stukje tussen haar billen en toont aan de voorkant haar kale lipjes die zichtbaar in het doorschijnende stof liggen. Kees voelt zijn opwinding groeien, zijn hand glijdt zijn broek in. Hij laat zijn ogen langs het lichaam van zijn schoonmoeder omhoog gaan en ontmoet haar geopende donkere ogen die hem glimlachend aan kijken. Grommend komt ze omhoog en trekt Kees dichter naar het bed, ze maakt zijn broek los en trekt die langzaam tegelijk met zijn slip naar beneden.

Het gevoel wat dit veroorzaakt zorgt er voor dat Kees bijna klaar komt. Wat een mooi hard stuk vlees is dit. Dan pakt ze zijn pik hard beet en trekt hem op het bed. Zijn shirt trekt ze met een wilde beweging over zijn hoofd en gooit het op de grond. Met haar handen streelt ze over zijn borst en neemt de harde tepel tussen haar duim en vinger. Ze kijkt hem gemeen aan en knijpt even in de tepels. Glimlachend geniet ze van de overheersing die zij op dat moment heeft op Kees, genietend laat Kees haar begaan.

Hij legt zijn hand op haar rug en streelt haar zachtjes, als zijn vingers haar billen raken drukt ze deze stevig tegen zijn hand. Ze gaat een stukje verzitten zodat Kees haar billen goed kan strelen, hij laat zijn vingers tussen haar benen glijden en streelt haar natte lipjes door het slipje.

Schokkend drukt zij zich een stukje omhoog zodat zijn vingers haar verder kunnen strelen. Kees trekt het slipje iets opzij en laat zijn vinger in haar drijfnatte kutje glijden. Zonder moeite vindt hij haar harde klitje en als zijn vinger erlangs glijdt, kreunt ze hard.

Langzaam laat ze haar hoofd op zijn borst zakken en streelt met haar tong de harde tepels van Kees. Langzaam drukt ze haar billen omhoog en zorgt ervoor dat de vinger haar klitje blijft verwennen.

Met haar tanden bijt ze ineens gemeen hard in de tepel van Kees en gelijk komt ze hevig kreunend op zijn vinger klaar. Schokkend laat ze haar orgasme door zich heen razen, Kees zijn hand wordt erg nat van haar sappen.

Langzaam komt ze weer tot rust en streelt met haar handen over de borst en buik van Kees. Kees voelt het lichaam van zijn schoonmoeder weer rustiger worden, ze stapt van het bed af en trekt haar natte slip uit. Als haar lippen in de buurt van zijn harde paal komen lopen er de eerste druppels voorvocht uit, ze likt deze op en gaat dan verder met haar mond richting zijn borst.

Kees ligt met gesloten ogen te genieten van de aanrakingen, dan drukt ze haar warme mond op die van Kees en laat haar tong ruw tussen zijn lippen door schieten. Hun tongen vinden elkaar voor een lange tongzoen, langzaam kruipt ze met haar lichaam verder omhoog en laat dan de lippen van Kees los. Ze draait zich om en zet aan beide kanten van het hoofd van Kees een been. Langzaam laat ze haar lekkende kutje op zijn mond zakken, gulzig begint Kees haar te likken.

Zijn schoonmoeder laat zich voorover vallen en vangt zich op haar handen op zijn buik op. De haren van zijn schoonmoeder kruipen over zijn lichaam en laten een tintelig gevoel achter. Ze bukt zich een stukje en laat de harde paal van Kees tot aan zijn ballen in haar mond verdwijnen. Even stopt Kees met likken om hard te kreunen, dan laat hij zijn tong weer over het harde klitje glijden en stopt twee vingers in het natte grotje.

Hij draait zijn vingers langzaam in haar kutje en streelt dan haar gevoelige plekje, trillend en schokkend ligt ze op zijn gezicht te bewegen. Haar mond en tong verwent de paal van Kees op een zalige manier, het duurt niet lang voor hij zijn zaad een weg naar buiten voelt zoeken. Even wil hij haar waarschuwen maar bedenkt zich en spuit zijn zaad met kracht achter in haar keel. Als zijn schoonmoeder het zaad proeft kan zij zich ook niet langer inhouden en hevig schokkend komt zij ook weer tot een daverend orgasme.

Even heeft Kees het gevoel dat ze op dezelfde manier klaar komt zoals hij een tel geleden deed. Zijn mond loopt vol met haar sappen die hij direct doorslikt, langzaam drukt ze haar onderlichaam strak op het gezicht van Kees, met haar lippen en tong blijft ze zijn pik verwennen die niet verder verslapt en weer snel tot volle hardheid komt.

Haar mond laat zijn pik los en ze draait zich om zodat ze met haar kutje boven zijn paal komt te zitten.
wat stoppen vrouwen in hun kut sex voor klusjes

...
Blote kutjes kijken hoerensex

  • 230
  • Heerlijk als een vrouw zo recht door zee is. Ik ben nog niet uit de markt.
  • 417
  • Sex voor klusjes dikke vette negerin

Sperma zuigen geile piskut


Met haar studiefinanciering had ze zeker niet genoeg. We tilden samen de zware dozen en pluisde ze uit op datum. Tijdens het sorteren kon ik haar aandachtig bekijken.

Ze had bijzondere blauwe ogen en een lief gezichtje. Het stond haar allemaal erg goed. Ik vroeg wat ze allemaal van plan was op haar vakantie. Ze ging twee weken lang lekker swingen , zei ze. Even helemaal uit je dak gaan en leuke jongens versieren. Ze had haar relatie verbroken 3 maanden voor de vakantie. Even kort samen gevat, dit meisje wil maar één ding en ik zit met haar samen op zolder.

Ik ben wel getrouwd met een fantastische vrouw en ben 15 jaar ouder, maar toch gingen bij mij de hormonen stuiteren. Ik moest toch even controleren hoe ik in de markt lig. Om 10 uur ging ik koffie halen en zaten we lekker op het balkon van het gebouw uit te waaien. De wind was nog koel en voelde heerlijk aan op ons licht bezwete huid.

Ik trok mijn overhemd uit en zat nu met ontbloot bovenlijf. Ze keek naar me en glimlachte lief. Ik keek de andere kant op maar voelde haar blik prikken op mijn lichaam.

Ik ben nog niet uit de markt. Het was veel te snel kwart over tien en we moesten weer aan de gang. Tanja vroeg of ik het erg vond als zei ook haar blouse uit trok. Ze vond het toch een beetje gekke vraag maar omdat het zo warm was, vroeg ze het toch. Ik had er geen problemen mee, in tegendeel zelfs. En zo zaten we samen op de warme zolder alles uit te zoeken, ik met alleen mijn broek aan en zei in haar broek en bh.

Ik kon nu goed zien hoeveel hout ze voor de deur had. Ze had net iets meer als mijn vrouw en haar bh stond haar goed. Ik moest niet te lang staren anders viel het teveel op. Tegen de klok van elf uur werd het zo warm dat ik het niet meer vol hield. Ik liep naar het balkon en waaide daar even uit. Tanja kwam naast me staan en genoot ook even van de verkoelende wind.

Ik bedoel er verder niets mee, maar gewoon voor de warmte! Ik keek haar aan en ze lachte lief. Dat kon ze heel goed begrijpen. Ik deed de deur op slot en trok nu ook mijn lange broek uit. Tanja trok ook haar broek uit en stond nu voor me. Tanja had een zelfde kleur zwarte string aan als haar bh. Dit setje stond haar prima.

Ze kon zomaar een dame zijn uit de neckerman van de lingerie afdeling. Tanja bracht me uit mijn droom en gaf me een stapel papieren aan die weg kon. We gingen weer aan het werk en gooide bergen papier weg. Maar telkens als Tanja opstond om iets weg te gooien, kon ik het niet laten om haar na te kijken. Ze bewoog zo sierlijk en als ze voorover boog.. Het was maar goed dat het snel 12 uur werd en Tanja zei dat ze wilde eten.

Anders had ik er spontaan gepakt met alle gevolgen van dien. Tanja pakte uit haar tas een brood zakje en ging het dak weer op. Ik bleef nog even de laatste papieren uitzoeken. Toen ik ook het dak op kwam lag Tanja intussen toples te zonnen. Alleen haar string bedekte haar geweldige lichaam nog. Ik werd gek van geiligheid. Ik hoop dat je niet teveel last krijg van je hormonen, anders help ik je er wel vanaf hoor!

Huh, wat zei ze nou? Ik dacht al wat duurt het lang. Voordat ik ook maar iets kon zeggen had ze mijn broek omlaag en waren haar lippen al op mijn pik. Met haar hand trok ze langzaam het velletje naar achteren en likte hemels zacht over mijn pik. Ik kon niets anders dan kreunen. Mijn pik verdween al snel in haar mondje wat nog lekkerder aanvoelde. Met langzame bewegingen ging mijn pik in en uit het hete mondje van Tanja. Daar stond ik dan op het dak van mijn werk.

Ik zei zachtjes tegen Tanja dat ze mij zo geil had gemaakt. Tanja beet zachtjes in mijn pik en keek me strak aan met haar helder blauwe ogen.

Haar wenkbrauwen gingen ietsjes op en neer en nam mijn pik diep in haar mond. Met slurpend geluid pijpte ze me in een mum van tijd tot mijn hoogte punt. Ik zei tegen Tanja dat ze rustig aan moest doen omdat het anders snel over was. Maar Tanja vond dat blijkbaar geen punt en ging onvermoeibaar door. Ik begreep haar hint en liet het dan ook maar komen. Ik ademde sneller en kreunde wat harder en voelde het zaad borrelen in mijn ballen.

Tanja begreep wat er ging komen en trok hard aan mijn pik. Tanja kreeg de volle lading zaad in haar mondje gespoten en genoot hier zichtbaar van. Smullend en smakkend slurpte ze het warme zaad haar mondje binnen en kreunde zachtjes. Tapez sur le bouton « Continuer » ci-dessous pour lancer votre recherche à l'aide de votre code postal.

Ceci n'est PAS un site de rencontre! Quel genre de silhouette vous attire? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   Mince. Gros seins sont indispensables. Un cul sexy est nécessaire. Quel âge des femmes vous convient le mieux? Merci de choisir jusqu'à 3 réponses   21 - Dank je wel, helemaal top.

Klik nu op de knop hieronder om je keuze te bevestigen en door te gaan naar FOK. Ja, Ik wil graag een goed werkende site! Je gaat tevens akkoord met onze privacy policy en algemene voorwaarden.

Je kunt deze toestemming op ieder moment intrekken. Je zult dan echter geen toegang meer hebben tot onze site. Je browser ondersteunt geen javascript.

Schakel javascript in om door te kunnen gaan. Scroll omlaag voor meer informatie. De cookie is een klein stukje tekst dat door een website op je computer wordt geplaatst om bijvoorbeeld bij te houden of je bent ingelogd, wanneer je laatste bezoek was etc. Cookies zijn niet eng, maar onderdeel van de HTTP-specificatie. Het HyperText Transfer Protocol wordt door iedereen gebruikt die een website bezoekt: Cookies kunnen nooit gebruikt worden om privégegevens van je computer uit te lezen of wachtwoorden te onderscheppen.

wat stoppen vrouwen in hun kut sex voor klusjes