stevige pik bi masseur

..

Gedwongen beffen stiekem vingerenstevige pik bi masseur

..

Verbaasd kijk ik haar aan, hoe weet jij dat nou vraag ik haar. Ik kan me nog wel wat herinneren van onze schooltijd samen, we hebben 8 jaar bij elkaar in de klas gezeten. En na school hebben we ook veel samen gedaan samen koekjes of taart bakken. Haha ja dat weet ik nog wel dat was altijd heel leuk en hebben we ook lang gedaan denk tot na het 1e jaar op de middelbare school. Ja dat klopt was altijd gezellig vroeger hielp je moeder nog mee maar al snel konden we alles zelf.

Alleen was vaak een groot deel van het beslag al op gesnoept lachte ik. Even valt er een stilte en kijken we elkaar aan, Ja die goeie oude tijd was erg gezellig zeg ik. Ja dat klopt helemaal soms mis ik de gezelligheid wel van ons hoor zegt ze. Even val ik stil en daarna geef ik haar en kus op haar wang, ik mis dat ook maar tijden veranderen he. Zullen we beginnen met de massage Linda? Ja dat is goed ik zal me uitkleden. Normaal gaat ze netjes achter het schot staan maar deze keer kleed ze zich uit in mijn bijzijn.

Haar shirtje gaat uit daarna haar zwarte topje over haar hoofd en voor het eerst zie ik haar bh en buik. Ze heeft een heerlijke strakke buik en zoals ik al dacht grote borsten ik schat DD maar ik kom er zo wel achter denk ik Ze knoopt haar broek los en doet hem uit, ze heeft een donker rode string aan die bij haar bh hoort. Sven wil jij mijn bh even losmaken? Ja hoor draai je even om. Voor ik haar bh losklik kijk ik snel naar de cup 75E nog wat groter dan ik dacht.

Als haar bh bandje los is draait ze zich naar me toe en doet hem uit. Zo meneer masseur wat vind je ervan?

Wil je deze vandaag ook masseren? Even val ik stil en valt mijn mond open, 2 heerlijke borsten voor me met 2 mooie half harde roze tepels erop ik merk dat er wat groeit in mijn broek. Linda klimt op de tafel en gaat op haar buik liggen doe je mijn string ook even uit? Ik pak de rand van haar string en trek deze langzaam naar beneden. Als ik bij haar knie ben spreid ze haar benen even waardoor ik zicht krijg op haar poesje.

Met een enorme paal in mijn broek begin ik haar te masseren eerst haar nek en schouders na 10 minuten begin ik met haar rug hiervan heeft ze vaak last deze doe ik dan ook wat langer na 20 min begin ik met haar onderbenen de kuit is zo klaar en na 5 min ga ik dan ook verder met de hamstrings. Nog steeds ben ik enorm geil en dus plaag ik Linda een beetje door met mijn hand de binnenkant van haar dijen te masseren ik kom zover dat ik ook de lies masseer en soms voel ik de warmte van haar poesje komen.

Ik vraag Linda om te draaien, Sven je vergeet mijn billen nog je mag straks mijn borsten doen dus verwacht ik ook een bilmassage. Haha lach ik dan zal ik daar eens mee beginnen want klant is koning.

Ik masseer haar billen en wordt steeds geiler ik sta op ontploffen. Linda laat een klein kreuntje uit haar mond ontglippen Mhmm lekker Sven ik hou er wel van als je ze stevig kneed. Linda de massage duurt wat langer als ik alles moet masseren vind je dat erg. Nee joh geen probleem voor mij is het heel ontspannen en vind het heel fijn. Okee dan mag je je nu omdraaien, zal ik een handdoek pakken voor je borsten? Nee dat is nergens voor nodig je hebt ze net toch al gezien en masseren ga je ze ook zo.

Wel een handdoek voor je poesje vraag ik haar? Ja dat doe maar wel maar niet te grote he je moet wel mijn buik en benen masseren. Ik pak een handdoek vouw deze klein op en leg deze over haar heen. Dan begin ik te masseren eerst boven haar borsten en daarna verder met haar buik. Nog steeds ben ik erg opgewonden en is mijn pik stijf gelukkig ligt hij gunstig en tekent er zich geen tent af in mijn joggingsbroek.

Na haar buik gemasseerd te hebben begin ik met haar borsten. Ik leg mijn handen erop en begin voorzichtig te masseren. Mhmmm heerlijk klinkt het na een aantal seconde echt lekker die warme handen op mijn borst. Ik maak grote cirkels met mijn handen om haar borst heen. Hey wel ook mijn tepels masseren he dat lijkt me juist heerlijk.

Ik focus me meteen op haar tepels met 3 vingers maak ik een driehoek en deze laat ik over en om haar tepels glijden. Mhmm klinkt het weer door de massage ruimte. Na 20 min ben ik botergeil en voel ik dat mijn pik nat wordt. Rond de afgesproken tijd gaat eerst de bel van de intercom weer laat ik Fleur daar eerst binnen. Verheugd sta ik bij mijn voordeur die ik al iets open heb gedaan.

Op het moment dat ik een silhouet door de glazen van mijn voordeur doe ik de deur verder op. Laat Fleur binnen met een glimlach op mijn gezicht. Ze glimlacht terug komt verder binnen maar nu niet met haar massagestoel maar een massagetafel. Fleur loopt verder door naar de woonkamer, doe de deur dicht en volg haar en geniet van haar mooie kont. Ze heeft een mooi zwart mini rokje aan tot halverwege haar bovenbenen.

In de woonkamer zet Fleur de massagetafel neer en gaat dan op de bank zitten. Ze drinkt altijd thee wat ik voor haar ophaal met voor mijzelf koffie zwart. Fleur drinkt ook naturel en eerst drinken we dat op.

Als we dat op hebben zegt Fleur “Armando, eigenlijk, in het weekend doe ik alleen erotische massages en die zijn wel wat duurder”. Antwoord direct “gaaf, dat wil ik en betreft de prijs dat zien we wel erna”. Zo'n snelle overeenkomst had Fleur niet echt verwacht en begint dan even te glimlachen. Ze staat op begint de massagetafel in elkaar te zetten en na enkele minuten staat die in mijn woonkamer. Deze is stevig genoeg dat ik erop kan liggen maar voordat gebeurt.

Gebied Fleur mijzelf uit te kleden en deze keer helemaal. Wat ik doe in een minuut sta ik helemaal naakt voor haar en krijg een goedkeurende blik van haar. Waarna ze reageert “kom ga op de tafel liggen, maar wel eerst op je rug”. Als ik lig pakt Fleur een flesje massageolie maakt die open.

Laat vervolgens druppels om en om op mijn tepels vallen totdat zij het genoeg vind. Zet het flesje weg en begint mijn borstkast te masseren wel begint ze vanaf mijn tepels. Meteen begint ze goed en erg lekker en sluit mijn ogen en geniet ervan. Ze speelt lief met mijn tepels die lekker hard worden en niet alleen die worden dat. Hoor haar bewonderend zuchten en na een aantal heerlijke minuten stopt ze even. Pakt de massageolie weer laat wat op mijn buik en benen vallen.

Zet de massageolie weer weg en begint mijn buik te masseren waarna mijn benen. Die heerlijke handen zorgen ervoor dat mijn pik viraal omhoog staat. Die als laatste een lekkere één handige massage krijgt. Fleur laat mij hijgen en kreunen van genot maar tot mijn ergernis laat zij mij niet klaarkomen. Ze laat hem op tijd los en doet dan wat anders en ik hoor iets weg klappen. Waarna ze zegt “omdraaien en steek je pik in het gat”.

Ik kom wat omhoog draai mij om en zie een gat waar mijn pik en ballen makkelijk door passen. Daar zal het geluid vandaan zijn gekomen en doe precies wat ze heeft gezegd.

Nadat ik goed lig voel ik massageolie over mijn rug lopen. Eerst een lekkere rug massage waarna mijn benen daarna mijn billen. Ze doet het allemaal zo heerlijk en ik geniet enorm. Ineens voel ik massageolie tussen mijn billen glijden. Voel een vinger van Fleur op het plekje net achter je zak wrijven.

Mijn pik was al hard maar zoals zij over dat plekje wrijft wat een geweldig gevoel geeft dat. Zo doet ze dat een tijdje en al wrijvend gaat ze richting mijn sterretje. Daar word door Fleur ook heerlijk overheen gewreven automatisch druk ik mijn kont wat omhoog. Ook al is dat de eerste keer dat iemand over mijn sterretje wrijft zelfs ik heb daarbij nooit stil gestaan. Fleur doet het geweldig en heeft meteen door dat ik het heerlijk vind. Via de vinger voel ik meer massageolie tussen mijn billen en op mijn sterretje lopen.

Drukt dan wat steviger op mijn sterretje weer automatisch kom ik nog wat verder omhoog. Dat is het moment voor Fleur en voel haar vinger mijn sterretje open rekken en mijn holletje ingaan. Naar mijn weten dacht ik toch hetero te zijn maar dit overtreft al mijn verwachtingen. Vreemd genoeg voelt het zo zalig en steeds dieper komt haar vinger in mijn holletje. Als ze hem helemaal in mij heeft zitten begint ze mijn prostaat te masseren.

De genotstrillingen schieten door mijn lichaam wat doet ze het zalig en begin te kreunen. Fleur zucht bewonderend en opgelaten en gaat zo een tijdje verder. Ze begint haar vinger op en neer te bewegen tot net voor dat ze hem eruit haalt en weer naar binnen duwt.

Elke keer als ze helemaal in mij zit masseert ze mijn prostaat even. Ze brengt mij in extase van geilheid door wat ze doet. Weer voel ik massageolie tussen mijn billen lopen en ze haalt dan even haar vinger uit mijn holletje. Ze doet ook wat meer massageolie op haar vinger in ieder geval is dat wat ik denk.

Voel ineens twee vingers mijn sterretje oprekken en verdwijnen verder in mijn holletje. Als nu de twee vingers in mijn holletje zitten masseert ze nu met twee vinger mijn prostaat. Hoe ze het voor elkaar is voor mij onbegrijpelijk maar ze laat mij zo genieten. Ze krijgt het zelfs voor elkaar drie vingers in mijn holletje te stoppen.

Met drie vingers vingert ze mij en masseert mijn prostaat en haar andere hand masseert ze ook mijn ballen. Hoelang het duurt daar heb ik geen idee van maar ze laat mij klaarkomen als nooit te voren. Elke keer als ik spuit knijpt zij zachtjes in mijn ballen en masseert mijn prostaat. Mijn zaad word als een kanonskogel uit pik geschoten en het lijkt een eeuwigheid te duren voordat mijn orgasme wegebt. Daarna laat ze mijn ballen los en haalt haar vingers uit mijn holletje.

Ze reageert “je hebt mij lekker laten genieten en jij hebt er ook van genoten een goede progressie”. Waarop ik reageer “ja, het was wel vreemd maar oh, zo lekker”. Terwijl ik nog na lig te genieten hoor ik water lopen en Fleur die haar handen wast. Dat duurt lang genoeg dat ik het gevoel krijg om te moeten plassen. Dat ik aangeef om ook te gaan doen waarop ik antwoord krijg “was je eikel wel na het plassen” en antwoord “ja, zal ik doen”.

Na het plassen was ik mijn eikel helaas wel met koud water dat is het enige beschikbaar hier op het toilet. Nadat kom ik weer in de woonkamer en zie dat Fleur op de massagetafel ligt.

Niet zoals ik heb gelegen in de lengte maar in de breedte. Zo heeft ze nog steeds haar voeten op de grond staan. Maar heeft wel haar rokje zo opgetrokken dat ik haar blote billen zie. Ze zegt “kom hier voor mij staan en wel zo dicht mogelijk graag”. Loop naar haar toe en ga zo dicht mogelijk voor haar gezicht staan. Mijn slappe pik hangt recht voor haar gezicht haar handen komen ernaar toe.

Eén hand pakt mijn pik vast de andere mijn ballen weer speelt ze ermee. Niet veel later schuift ze mijn groeiende pik in haar mond. Ze begint zalig te pijpen daardoor word mijn pik weer snel keihard.

Laat mijn pik los en neemt hem helemaal in haar mond. Mijn 16 centimeter langen en 4 centimeter dikke pik verdwijnt moeiteloos in haar mond. Mijn god wat kan ze enorm lekker en ervaren pijpen. Ze is zo goed bezig dat ik moeite heb om te blijven staan. Maar toch lukt het mij en doordat ik al een keer ben klaargekomen houd ik het nog wel een tijd uit. Laat nu Fleur lekker genieten en natuurlijk geniet ik zelf ook. Na een aardige tijd stopt ze met pijpen en laat ook mijn ballen los.

Na hijgend zegt ze “nu wil ik je pik voelen, maar wel eerst alleen in mijn holletje”. Waarop ik een beetje teleurgesteld vraag “ah, waarom niet je poesje?

Waarop zij strikt zegt “hey! Wie bepaalt welk gaatje eerst geneukt word”. Waarop ik antwoord “jij, Fleur dat bepaal jij”. Loop om de massagetafel heen ga achter Fleur staan pak het flesje massageolie. Laat massageolie op mijn pik vallen en smeer hem in. Zet het flesje weer weg en zie haar kont ook glimmen. Fleur heeft zichzelf al in gesmeerd en kom dichterbij. Leid mijn pik in haar holletje wat heerlijk strak is die met kracht neuk ik haar. Wat knijpt ze heerlijk met haar sluitspier om mijn pik.

Beiden beginnen we zalig in koor te kreunen en steunen van genot. Zo neuk ik haar een aardig lang en Fleur hoor en voel een aantal keer zalig klaarkomen. Als ik dan ook weer klaarkom en haar holletje vol spuit. Ik lig op haar rug terwijl ik mijn ballen in haar leeg. Wat heeft ze mij weer geweldig klaar laten komen. Nadat mijn orgasme is weggeëbd floept mijn slap wordende pik uit haar holletje.

Dat is ook het moment dat ik van haar af ga. Waarop Fleur ook zegt “je was echt geweldig, kom ga je opfrissen dan kunnen daarna nog even lekker gezellig zitten en praten”. Ga van haar af en vraag “zou je niet wat langer willen blijven en met mij samen te dineren? Waarop zij antwoord “dat is een goed idee, maar dat veranderd niet de prijs wat je nog moet afrekenen”. Daar reageer ik op “natuurlijk niet, wil dit voor je doen als bedankje voor wat je gedaan hebt voor mij”.

Zonder wat daarop terug te zeggen loop ik weg om mij op te gaan frissen. Opgefrist en aangekleed kom ik in de keuken waar Fleur al op mij wacht. Ze is benieuwd wat ik voor haar ga koken. In onze gesprekken tijdens de normale massages heeft ze laten weten dat ze gewoon een alles eter is. Maak een drie gangen menu voor Fleur, vooraf een groentesoepje, hoofd asperges in ham, gebakken aardappels en een kogelbiefstuk en na een yoghurt met verse vruchten, aardbei, banaan, passievrucht en perzik wel in lagen.

Om zeven uur kunnen we gaan eten samen hebben we de keukentafel gedekt. Tegenover elkaar beginnen we met het hoofdgerecht waarna we een lekker wijntje erbij pakken. Fleur schenkt dat voor ons beiden in als ik eerst de lege soepborden weghaal. Bij het aanrecht het hoofdgerecht op de borden leg waarna ik ze serveer en dan ook weer ga zitten. Eerst proosten nemen een slok en ik begin aan het avondeten. Fleur heeft haar papieren notebook en een pen uit haar handtas gepakt.

Schrijft daar aardig wat dingen op klein genoeg dat ik het zo niet zo snel kan lezen. Als ze klaar is met schrijven vouwt ze het op en legt het naast zich neer.

Begint dan ook aan het avondeten zo genieten we beiden ervan met ook een lekker wijntje. Daarna volgt het nagerecht waar we ook lekker van genieten.

Als we dat ophebben zitten we lekker uit te buiken. Fleur reageert “dat was erg lekker, jij bent een goede kok” pakt het blaadje weer en schrijft daar nog wat op.

Ik reageer “dankjewel, het is altijd een eer dat je gasten het erg lekker vonden”. Ze glimlacht en zegt “maar na het diner komt meestal de rekening en hier is die van mij”. Krijg het opgevouwen briefje van haar en ik open het begint te lezen. We zijn van twee tot ongeveer zes bezig geweest.

Ik schrik er wel van en slik dan ook een keer. Reageer “wow, dat is een behoorlijke rekening”. Waar Fleur reageert “ik hoorde iemand zeggen, gaaf, dat wil ik en betreft de prijs dat zien we wel erna en nu wil je toch terug krabbelen?

Kijkt mij erg intens aan ik reageer “nou, had niet verwacht dat het zo duur zo zijn moet wel even pinnen om dat bedrag te kunnen betalen”. Ze begint te glimlachen en zegt “oké, omdat ik jou wel mag, wil ik jou toch een ander gelegenheid geven om aan het bedrag te voldoen”. Ik vraag haar “wat mag dat wel zijn dan? Meer seks met haar daar hoef ik niet lang over na te denken en zeg “ja, daar ga ik mee akkoord, hoef ik tenminste niet mijn huis uit”.

We staan op en lopen naar de woonkamer waar ik mijn laptop pak aanzet. Hoor Fleur zeggen “kom we gaan samen eerst op de bank zitten en ga je naar deze site”. We gaan zitten en weet dat de site waar ze mij naar toe verwijst alleen maar pornofilmpjes vertoond. Op de site aangekomen moet ik van haar naar de categorie shemale gaan.

Ze kiest een filmpje uit die word afgespeeld het is een trio man vrouw, vrouw deze duurt wel 20 minuten. Eerst word de man een tijd heerlijk gepijpt en gevingerd door die twee mooie dames.Escort 60 euro priveontvangst noord brabant

  • Bi vrouw geile neukslet
  • 48
  • VROUW MET GROTE KUT EROTIC MASSAGE DE
  • Stevige pik bi masseur
  • Erotische massage alkmaar sexy stoeipoes

Sexdate zwolle gratis neuken in gelderland


Geniet van dat wat je aangeboden wordt, want kijk om je heen, het leven voor velen van ons kan kort zijn Kom uit de kast en doe iets met je Maagd zkt man Hoi Een poos geleden heeft mijn vrouw als wens te kennen gegeven dat ze mij de man wel eens iets met andere man zou willen zien doen, iets wat ik destijds resoluut afwees, maar sinds kort ben ik daar over gaan denken en als ik nu een film bekijk word ik er toch behoorlijk opgewonden van lees Geil Dus als eerste wil ik een man leren kennen waar ik mee kan date en seks kan hebben en mij ontmaagden wil, en stel dat we het beide aangenaam Ik ben 26 jaar slank en goed gezond en verzorgd.

Bel of app of SMS me voor een afspraak. Iemand zin in seks maar wel vanavond!! Hallo dames en heren. Iemand zin in seks vanavond? Alleen serieuze reacties plz ben Dave 26 jaar slank netjes en dat verwacht ik ook terug. Extra goedkoop Dames en heren Dave 26 jaar hier slank en netjes en voor alles in!! Vertel me je wens en ik laat hem uitkomen nu extra goedkope tarieven tot snel xx. Dames en heren alleen vanmiddag speciale actie vanaf Zoek voor discreet sex geschoren opa!!!

Sexdate Hoihoi Ik sportieve potente vijftiger zoekt bimaatje voor lekkere ongeremde sex op regelmatige basis. Pijpen rimmen tongen is een pre. Ik kan ontvangen en verplaatsen regio helmond noord brabant. I treat everyone as I would like to be treated, with the most special and unique way for each person individual. I take care every detail, from the most quality and chic appearance, cloths and perfumes and skin creams until the physical male body characteristics wich includes of coarse my real big and really serious hard dick ready every second for every desire.

Ik ben zelf Op zoek naar mijn 1e bi- ervaring. We kijken wel hoever we gaan. Sta overal voor open. Voorkeur voor woensdag 25 april. Sexdates met vrouwen of stellen Licht bi zoekt vrouwen of stellen of shemales hou van pijpen en beffen.

Geile fotos en filmpjes qie durft???? Zoek geile amateur foto's van pikken en kutjes en filmpjes van mannen die aftrekken en klaarkomen van pijpende mensen, beffende mensen. Jongen van 18 wilt gebruikt worden Hi ik ben een jomge van 18 jaar. Het lijkt me geil om eens lekker gebruikt te worde door iemand, dat ik diegene pijp aftrek en hij me misschien neukt.

Lijkt me lekker om te deepthroate en klaarkome mag waar je wil. Weet je misschien nog iets anders leuks laat het me weten Ik kom uit de buurt van bergen op zoom.

Student jongen van 18 heeft geld nodig! Ik doe bijna alles. Plots besefte ik dat haar mond iets open hing en dat ze wat zwaarder ademde. Er schoot van alles door mijn hoofd, ze leek wat opgewonden! Ik wist echt niet wat mij overkwam en ik betrapte mij zelf er op dat ik het eigenlijk allemaal wel wat spannend vond. Ligt zij daar nu gewoon extra te genieten van de handen van een vreemde? Leo vraagt of hij haar bh mag loskoppelen zodat hij overal beter bij kan.

Wederom masseert hij haar bovenlichaam en ik zie dat mijn vrouw af en toe haar lippen bevochtigd, verrek, ze is gewoon geil!

Bij mij begint er ook wat beroering te ontstaan in de slip. Leo vraagt of hij de schouders aan de voorkant mag masseren. Cristina draait op haar rug en lijkt goed te beseffen dat ze nu met de borsten bloot op bed ligt. Wederom schiet haar zacht rose tongetje over haar lippen. Leo heeft gewoon duidelijk zichtbaar een behoorlijke bobbel in zijn broek. Hij masseert nu de schouders eigenlijk verdacht laag. Zonder twijfels pakt Leo met beide handen haar borsten vast en masseert ze.

Ik ben zelf gek van geiligheid geworden inmiddels en ik vond het ongelofelijk lekker om te zien hoe Cristina zachtjes kreunde. Haar tepels zwollen geweldig op waarna Leo naar voren bukte en beide tepels heerlijk met zijn tong bewerkte. Ik heb echt nog nooit zo een opwindend tafereel gezien.

Opeens tast Cristina naar het kruis van Leo en zegt zachtjes tegen mij: Vind je mij mooi? Uh… Ja schat, natuurlijk! Leo trekt snel zijn broek uit en masseert nu naakt haar borsten. Cristina gaat, nog altijd geblindeerd, met haar hand op zoek naar het wapen van Leo.

Ze omklemt zijn stevige pik en begint met zachte trekbewegingen zijn pik nog harder te maken. Het lijkt wel of ze mijn pik vast heeft, zo opgewonden ben ik. Plots klimt Leo op het bed en gaat met zijn keiharde lul boven Cristina haar gezicht hangen. Hij zegt, ik ga ook even je lippen masseren.

Met zijn vingers beroert hij haar lippen en al snel sabbelt ze geil aan zijn vingers. Leo trekt zijn vingers terug en brengt zijn harde, warme pik tot vlak boven haar mond. Instinctief schiet Cristina tongetje naar de top van zijn glimmende eikel. Leo schuift langzaam zijn lul in haar mond.

Zachtjes er in en eruit. Cristina is zo geil dat ze de hand van Leo gewillig toe laat in haar slip. Terwijl zij steeds harder de lul van Leo pijpt begint hij haar kutje sneller en sneller te masseren. Leo houd het niet meer en komt schokkend in haar warme zachte mond klaar.

Dit word Cristina ook te veel en zij grijpt de hand van Leo stevig vast en komt geweldig kreunend klaar. Opeens besef ik dat ik mijn lul al een tijdje in mijn hand had en ik kom zonder er echt aan te trekken spontaan klaar.

Ongelofelijk wat kwam ik heftig klaar. Om Cristina zo te zien genieten met een vreemde, harde, grote lul in haar mond en dan ook nog kreunend klaar te komen was echt geweldig. Ze likt zijn pik helemaal schoon, waardoor deze weer langzaam hard wordt. Leo trekt zijn harde pik uit haar mond en neemt positie tussen haar benen in. Cristina kreunt nu luid en roept harder harder. Leo doet gelijk wat ze vraagt en neemt haar hard en diep.