nat en strak sex standje grieks

Hieronder een greep uit ons brede aanbod aan profielen:. Teresa is een geile, rondborstige vrouw van 42 jaar. Ze is te bereiken op Ze staat erom bekend pijpsessies te geven die je nog nooit eerder hebt gehad.

Dan vind ze het heerlijk als je haar lekker in haar reet neukt tot ook jij een hoogtepunt hebt bereikt! Dorothy is een jonge, zwarte vrouw van 24 jaar oud en is dol op sex. Ze is slank maar met haar cupmaat F weet ze elke man het hoofd in de wolken te brengen. Waar Dorothy vooral nat en geil van wordt is de kans dat ze betrapt wordt.

Buitensex is dan ook iets waarvoor je bij Dorothy altijd kunt aankloppen! Bel snel naar Ze is opzoek naar een man die precies weet hoe hij haar aan moet raken en die er niet vies van is buiten de box te denken. Zo liggen bij Kitty de vibrator en dildo altijd op reikafstand. Oh, wist je, Kitty is Bi! Misschien weet je er bij haar wel een triootje uit te slepen… Bel haar op Benieuwd naar de telefoonsexlijnen top 20 van Nederland?

Bekijk hem op de  Telefoonsexlijn Top Op deze website vind je namelijk heel veel verschillende profielen van de heetste en geilste vrouwen en mannen. Klik nu op één van de profielen om een omschrijving te lezen en een ingesproken welkomst bericht te beluisteren. Overtuigd en wil je deze persoon live aan de lijn krijgen? Bel dan snel naar het telefoonsex nummer dat bij het profiel staat en geef het corresponderende box nummer door!

Alle modellen zijn 18 jaar en ouder. Deze website is alleen geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met: Ze had een lekker gezicht met sprekende licht blauwe ogen met een lekker lijf met cup DD en een kaal kutje en klein strak kontje en benen waar geen eind aan leek te komen.

Op de slaapkamer laat ik haar in laarzen met hoge naald hakken, leren string en een leren bh staan met haar handen op haar rug. Ik ga op me bed zitten en me blik begint bij haar laarzen en loopt via haar benen door tot ik me blik op haar string heb.

Geplaatst door Angel van Thuis. Ik deed mijn ogen dicht en liet de heerlijke warme Griekse zon lekker op mijn lichaam branden, ik lag naakt en dat maakte me bloed geil, de warme wind bespeelde mijn lichaam en in mijn gedachte was het een man die mij streelde, plots deed ik mijn ogen open en keek ik recht in de mooie ogen van een jongeman die daar nog in zijn korte broek en t-shirt stond en me verlegen aankeek.

Hij vroeg beleefd in het Engels of hij bij mij mocht zitten, ik vond hem spannend en vond het goed, mits zich ook bloot gaf. Geplaatst door Sandy van Thuis. Ongeveer 5 jaar geleden was ik verhuist van een stad naar een dorp, ik woonde in een gezellig buurtje, en tijdens het behangen en schilderen van mijn huisje keek ik even door mijn raam, en zag daar een heerlijke jonge man staan.

Geplaatst door Lisa van Thuis. Half zeven,mijn wekker gaat. Pffff geen zin vandaag.. Mijn tepels reageren meteen. Mijn hand glijd over mn buik naar beneden. Laat een vinger in mn kutje glijden. Nog een vinger er bij.. Dan begin ik rondjes te draaien om mn klitje. Al snel ben ik kletsnat en kom met een zachte kreun klaar. En nu opschieten voordat ik nog te laat op het werk kom.

Geschreven door Dahlia van Thuis. Denk je dat je alles gehad hebt, heb je dit! Ik kijk naar de man in het beeldscherm naast de mijne. Zoals gewoonlijk ben ik gekleed en laat ik mijn gezicht niet zien. Deze man komt echter helemaal in beeld. Manlief is aan het werk, kids en studenten naar school.

Ik zit op kantoor en heb een leuk chatgesprek met deze man. Hij is getrouwd en op zoek naar spanning. Beter hier, dan in real live is zijn mening.

Het is de eerste keer dat ik een goed uitziende chatter op de lijn heb. We praten over koetjes en kalfjes en als hij na een uur ophangt heeft het hele gesprek geen seksuele lading gehad. Hij zocht toch spanning? Geplaatst door Sylva van Thuis. Op een heerlijke zonnige dag zat ik op een terrasje te genieten van het middagzonnetje.

Ik keek een beetje om me heen naar de mensen die voorbij liepen en ook op het terras zaten. Mijn blik viel op een tafeltje waar een heel interessante jongeman zat, alleen.

Hij zat een beetje op zn stoel te wiebelen, net of hij op iemand zat te wachten. Ik besloot nog even te blijven zitten en te kijken wat hij ging doen. De aantrekkingskracht was te groot om weg te gaan en ik zag hem ook af en toe mijn kant op kijken. Het werd later en ik bestelde mn zoveelste wijntje en zag dat hij aanstalte maakte om weg te gaan. Hij zei sorry mn afspraak komt niet en ik vroeg of hij bij mij kwam zitten en hij nam plaats.

Een kort praatje volgde en hij vertelde dat hij zat te wachten op een meisje dat hij net die dag dr voor had leren kennen, maar helaas was ze niet gekomen. Ik zei dat we het samen ook wel gezellig konden maken en vroeg of we een rondje gingen wandelen langs het meer. Eerst onwennig wandelen we een beetje naast elkaar, mn handen langs mn lichaam, en ik voelde steeds meer zijn vingers de mijne raken.

Zachtjes vielen onze handen in elkaar en liepen we hand in hand. We zagen een bankje en hij vroeg of ik met hem even wilde zitten daar. En we gingen zitten.

...

Negertieten meesteres leiden

Mijn pik drukte tegen haar billen. We liepen het water in waar we elkaar betasten. Zij kneep in mijn pik en zak en liet mijn vinger in haar kutje glijden. Zo waren we op het strand en in het water elkaar de hele dag aan het op geilen. Toen we weer op de kamer waren, verdwenen onze kleren razendsnel van onze lijven.

Een kort wilde wip volgde. Staand trok ik haar tegen me aan en gaf haar een tongzoen. Onze tongen flitsten door onze monden. Het speeksel lekte uit onze mondhoeken. Ik tilde haar op en haar harde tepels drukten tegen mijn borstkas. Ze sloeg haar lange benen om mijn lijf. Ik liet haar naar beneden zakken en mijn eikel drukte tegen haar lipjes. Ze kreunde toen mijn eikel in haar kutje gleed. Ik liet haar verder zakken totdat mijn lul in zijn geheel in haar zat. Ik duwde haar met haar rug tegen de muur en begon haar te neuken.

Ik pompte mijn pik diep en snel in haar. Omdat we de hele dag al aan het geilen waren kwamen we snel klaar. Met een luide kreet spoot ik mijn zaad in haar. Nadat ik mijn zak geleegd had bleef ik door pompen. Een paar seconden later gilde Mariëlle dat ze moest komen. Het hele hotel kon het volgens mij horen. Tevreden stapten we onder de douche om vervolgens het plaatsje in te lopen. We zochten een restaurantje in de achteraf straatjes.

Meestal eet je daar beter en goedkoper, we blijven Nederlanders, dan op de boulevard. Om een uur of elf kwamen we weer terug in het hotel.

We namen nog een drankje in de bar om vervolgens naakt het bed in te duiken. De volgende ochtend maakte Mariëlle mij wakker. Ze legde haar wijsvinger op haar mond en wees naar het raam. Ze ging voor het raam staan en deed de gordijnen op een kier. Ik ging achter haar staan en keek over haar heen. Het stelletje dat ik gisteren zag ontbijten stonden te wippen op het balkon. Zij leunde met haar handen tegen de muur. De man stond achter haar en neukte haar in een flink tempo.

Hij trok aan het lange donkere haar, waardoor ze haar rug kromde en de man dieper in haar kon komen. De hangende tieten van de vrouw schommelden heen en weer op het ritme van het gebeuk. Mariëlle drukte haar billen naar achteren en mijn staaf reageerde erop door hard te worden. De man haalde zijn pik uit de kut van die vrouw en richtte hem op het sterretje.

De vrouw keek achterom en zei wat tegen hem. We hoorden de vrouw kermen toen zijn pik in haar kontje gleed. Ik pakte de billen van mijn vriendin en trok ze van elkaar. Ik spuugde een klodder speeksel op haar sterretje. Een volgende klodder speeksel kwam op mijn eikel. Ik drukte mijn eikel tegen haar sterretje en even later schoot mijn eikel bij haar naar binnen.

Mariëlle kreunde luid toen dat gebeurde. De vrouw en man op het balkon hoorde de kreun en keken onze kant op. Ze zagen ons en de man glimlachte naar ons en hervatte zijn gepomp. Ik schoof het gordijn helemaal open, zodat Mariëlle op de vensterbank kon leunen. Mijn paal gleed bij haar naar binnen en liet haar even wennen. Ik voerde mijn tempo en trok, net als die man, aan de haren van Mariëlle. Ze kromde haar rug en ik zag dat mijn neukpaal dieper in haar gleed. Met mijn andere hand pakte ik een tiet vast en kneep er lekker in.

We hoorden dat het stel klaar kwam. Wild pompte ik mijn neuklat in haar. Ik liet haar haren los en liet die hand naar haar venusheuvel glijden.

Een vinger vond haar klitje en ze begon harder te kreunen. Het stel op het balkon stond kijken hoe ik mijn vriendin nam en hoe haar tieten open en bloot heen en weer schommelden. Mijn kloten bungelden flink heen en weer en kletsten tegen haar kut. Trillend op haar benen perste ze haar geil tussen haar lipjes vandaan. Door het geil wat uit haar kutje droop, werd het kletsende geluid van mijn ballen tegen haar kutje luider. Luid kreunend spoot ik mijn zak leeg.

De hele tijd had het stel op het balkon staan kijken. We gaven elkaar, voordat we het gordijn dicht deden, nog een geile lange tongzoen. Toen we het gordijn dicht deden gaf de vrouw op het balkon ons een handzoen. Nog pratend over het geile voorval gingen we onder de douche. We vroegen ons af of andere hotelgasten het stel gezien hadden en of de andere hotelgasten ons gehoord hadden. Het maakte ons uiteindelijk niets uit en gingen na het douchen ontbijten. We gingen vandaag naar Rethinon om de ruïne en het plaatsje te bekijken.

Het was er prachtig en omstreeks het avondeten waren we weer terug. De volgende dag gingen we naar de Samaria kloof. Met de bus heen, een flink stuk lopen en met de boot weer terug. Hiervoor moesten we erg vroeg op. Ook bij deze trip kwamen we omstreeks etenstijd terug. Het eten deden we in het zelfde tentje als waar we de eerste keer gegeten hadden. We sliepen een gat in de dag en waren te laat voor het ontbijt. Omdat we twee dagen niet op het strand waren geweest besloten we om naar het strand te gaan.

We kochten bij de bakker wat zoete broodjes en aten deze dus op het strand op. Aan het eind van de dag waren we allebei al lekker bruin. Toen we ons op de kamer uitkleedden zag je bij mij precies waar de short gezeten had en bij mijn vrouwke zag je precies waar haar string gezeten had.

Toen we opgefrist waren liepen we de kamer uit. We passeerden de deur van de kamer naast ons. Een vrouw die de kamer uit liep, of beter gezegd rende, botste tegen mij aan. Het klonk als Nederlands Engels en ik zei in het Nederlands dat het iedereen kon gebeuren. Met een rode kop zei ze in het Nederlands dat een vriendin van haar op haar wachtte om te gaan eten. De vrouw was een leuke verschijning. Kort blond haar, blauwe ogen, redelijk slank, kleine tieten daar let ik altijd op en slanke heupen.

Ze liep voor me uit en Mariëlle zag me kijken. Uiteindelijk stonden we samen met die vrouw in de lift. Ik stelde ons voor en vroeg waar zij gingen eten. Ze gingen gewoon even kijken op de boulevard en dan besloten ze al daar waar ze gingen eten was haar antwoord. Ze voegde er aan toe dat ze Lieselot heette, maar iedereen noemde haar Lotte. Beneden in de hal stond haar vriendin te wachten. Lotte stelde ons voor aan Madelon. Gezellig keuvelend liepen we het hotel uit. We zeiden dat wij altijd in een achteraf straatje aten om de bekende Nederlandse reden.

We zijn al die gekke Grieken, die je de restaurants in trekken, nu al zat. We vonden het goed en de dames liepen met ons mee.

Madelon is niet zo knap, maar haar figuurtje mag er zijn zeg maar een 6 en een 9. Lotte waardeerde ik met een 8 voor het gezichtje en een 8 voor het figuur. Mijn wijffie krijgt een dikke 10 voor alles natuurlijk. Madelon had half lang donker haar, cup D, plat buikje, brede heupen en lange benen.

In het restaurantje zochten we een tafel voor 4 en zochten in de vitrine ons eten uit. We bestelden allemaal een biertje erbij en we hadden een heerlijk gezellig diner. Het schijnt heel indrukwekkend te zijn. Het was wel heel toevallig, maar zij gingen er ook naar toe. Voldaan liepen we na het eten weer naar het hotel, waar we direct in het bed in doken. De twee dames waren gezellig gezelschap. Zo gezellig dat we de volgende dag met ons viertjes naar het strand zouden gaan.

De volgende ochtend troffen we elkaar bij het ontbijtbuffet. We hadden alles al bij ons en we konden dan ook direct na het ontbijt naar het strand. Op het strand vonden we een goed plekje en gooiden onze spullen op het zand. We legden onze strandlakens goed en de bovenkleding verdween in de tassen.

Mariëlle had alleen een stringetje aan. Madelon had een bikinitopje aan die ze net zo goed uit kon doen. Een paar lapjes stof bedekten ternauwernood haar enorme tieten.

De hipster zat als gegoten. Lotte had een topje aan die haar kleine b-cup in het geheel bedekten. Een stringetje bedekte haar venusheuvel. De dames keken naar de bruine borsten van mijn vriendin. Het bleek dat de dames als verpleegster werkten. Al snel ging het over de doktoren en verpleegsters en de verhalen die daarover de ronde deden.

De doktoren, getrouwd of vrijgezel, hadden al vaak geprobeerd deze twee vrouwen te versieren. Lotte was 24 en Madelon 23 jaar jong. Mariëlle 36 en ik 42 waren een stel oudjes vergeleken met hun. De zon brandde net als de andere dagen flink op onze huid. Ik keek hoe mijn vriendin haar voorkant insmeerde. Toen haar handen haar borsten insmeerde reageerden haar tepels direct.

Ik mocht weer de achterkant insmeren. Ik vergat dat de dames er naast zaten en sensueel smeerde ik haar rug, billen en de binnenkant van haar dijen goed in. Toen ik dicht bij haar schaamlippen kwam begon mijn pik te groeien. Ook nu, drukte ik plagend tegen haar kruisje aan.

Nadat ik haar had ingesmeerd begon ik met me zelf. De achterkant werd weer door Mariëlle gedaan. Haar zachte handen gleden over mijn rug. Ook zij smeerde de binnenkant van mijn benen in. Eenmaal dicht bij mijn kruis gekomen, duwde ze met haar hand tegen mijn ballen.

Toen ze klaar was viel ze naast me meer en keek me ondeugend aan. Een vlugge kus volgde. Ik zag dat Lotte het touwtje van het bikinitopje had losgemaakt. Toen Lotte klaar was, wilde Lotte het touwtje weer dicht knopen. Maar Madelon hield haar tegen en zei dat ze ook wel bruine borsten wilde hebben. Ze draaide zich om en begon zelf haar borsten in te smeren.

De enorme d-cup hing niet, maar was verbazingwekkend stevig. Haar handen gleden over haar tieten en over haar grote bruine tepelhoven. Haar tepels werden hard door de zachte aanraking. Lotte bleef niet achter en trok het topje uit. Kleine tepelhoven met harde tepels, wezen lichtje omhoog.

De tietjes waren peervormig. Lotte smeerde haar voorkant in en tijdens het insmeren maakte ze geregeld haar lippen nat met haar tong. Haar tepels staken na het insmeren nog verder uit haar tepelhoven. Ze liet zich op haar buik vallen en gaf de fles aan Madelon. Madelon vergat geen plekje. De aanraking van Madelon liet Lotte niet onberoerd, want ik zag haar met haar kontje draaien toen haar billen werden ingesmeerd. Door deze voorstelling stond mijn paal stijf in mijn broek.

Het was maar goed dat ik op mijn buik lag. Mijn vrouwke zei zachtjes: Een poosje later zeiden we tegen de dames dat we het water in gingen. Toen we in het water stonden kwam de andere twee aangelopen. De borsten van Madelon deinden op en neer door het lopen en de tietjes van Lotte trilden lichtjes van de genomen stappen.

Ze hadden een frisbee meegenomen. We gooiden, sprongen en doken wat af. Al die schommelde borsten om me heen maakten me opgewonden. Toen ik de frisbee, expres per ongeluk, ver weg gooide pakte ik Mariëlle vast en gaf haar een korte tongzoen en zei tegen haar dat ik naar haar verlangde.

Snel stak ik een hand tussen haar benen en wreef over haar neukopening. Vanuit mijn ooghoek zag ik de frisbee weer aan komen zeilen. We lieten elkaar los en gingen verder met het spel.

Toen we geen zin meer hadden liepen we het water uit. Ik was vergeten dat mijn pik nog tamelijk stijf was en dat duidelijk te zien moet zijn. Nadat ik me op de handdoek laten vallen zag ik 3 paar ogen naar mijn kruis kijken. Zelf keek ik ook en zag dat de contouren van mijn 19×5 cm goed te zien was. Achter mijn zonnebril vandaan zag ik Lotte met Madelon praten.

Ondertussen keken ze naar mijn lul. Mariëlle kwam op me liggen en gaf me een korte tongzoen. Mariëlle stond op en zei dat ze wat eten ging halen. Lotte ging met haar mee. Ik sprak nog wat met Madelon. Toen ze terugkwamen met iets lekkers waren we inmiddels al aardig opgedroogd. In kleermakers zit werd het eten genuttigd.

Ik kon zo tussen de benen van de drie dames kijken. Wat mij weer opgewonden maakte was dat alle drie de dames natte kruisjes hadden. Op een gegeven moment kwam het gesprek op de overburen die van het balkon.

Zij hadden die twee ook zien neuken. Het leek wel of er vlak voor een openstaand raam van een van de hotelkamers werd geneukt. Door onze rode konen kwamen ze tot de conclusie dat wij het moesten zijn geweest.

We bekenden dan ook maar dat wij van de aanblik, daar op het balkon, verschrikkelijk geil werden. Toen deden de dames een bekentenis. De kruisjes van de 3 dames werden steeds natter. De kleine kringetjes op de lapjes stof werden steeds groter. En mijn pik ….. Ik moest me echt inhouden anders neukte ik ter plekke mijn lieftallige vriendin. De dag ging voorbij en in het water werden de zwem- en stoeipartijen steeds heftiger.

We voelden alle vier een enorme seksuele spanning. De borsten van alle drie de dames waren al meerdere keren in contact gekomen met mijn lichaam. Mariëlle had al verscheidene keren haar hand in mijn zwemshort gestoken en toen in mijn pik en zak geknepen. Bij Mariëlle had ik mijn vingers een paar keer in haar roompotje geduwd. Op een gegeven moment werden zelfs Lotte en Madelon vrijpostig. Ze raakten, zeker niet per ongeluk, mijn pik aan tijdens het stoeien in het water. Op het strandlaken vertelde ik dat aan Mariëlle en ik kreeg een ondeugende blik terug.

Mijn pik bleef zo goed als de hele middag stijf of half stijf. We besloten om op het strand ook het avondeten te nuttigen. Madelon en Lotte gingen het eten halen. Ze waren nog niet weg of Mariëlle lag boven op mij. Ze wreef met haar harde tepels over mijn borstkas en draaide met haar onderlichaam.

Haar tong zocht zich een weg in mijn mond. Ze pakte mijn pik door de stof van mijn short vast en trok hem omhoog. Ze duwde direct haar kutje er tegen aan. Ze duwde zo hard dat mijn eikel de stof van mijn zwemshort en de stof van haar string in haar kutje duwde.

Kreunend tongde ze me. Lotte en Madelon waren terug en stonden met het eten in hun handen. Mariëlle rolde van me af en ging zitten. Mijn harde neukpaal was duidelijk in mijn short te zien. Ik ging ook maar zitten en pakte het eten aan. Het kruisje van mijn vriendin was extreem nat, maar het boeide haar blijkbaar niet dat de dames dat konden zien.

Het werd steeds rustiger op het strand. Toen we eten op hadden, om De rest was naar het hotel gegaan om te gaan douchen en te gaan eten. We besloten om nog een keer het water in te gaan en daarna naar het hotel te gaan. Mariëlle en ik konden het niet laten om te tongen. Tijdens het tongen wreef ze met haar onderlichaam langs mijn pik. Op een gegeven moment kwamen Lotte en Madelon er bij staan en begonnen over onze ruggen te strelen.

We keken elkaar aan en ik duwde mijn tong weer in het mondje van mijn vriendin. De dames begrepen dat ze door mochten gaan en ik voelde een hand tussen ons in. De hand van Lotte ging in mijn short, pakte mijn pik en trok me zachtjes af. Mariëlle moest haar benen wijd doen, want de hand van Madelon ging tussen haar benen. Mariëlle moest in een keer luider kreunen en ik begreep dat de vingers van Madelon in haar poesje zaten. Ik liet mijn hand naar de billen van Lotte gaan en kneep er hard in.

Zij begon ook te kreunen toen mijn vingers uiteindelijk tussen haar schaamlipjes verdwenen. Ze was werkelijk drijfnat. Mijn vriendin liet ook haar hand tussen de benen van Madelon gaan en vingerde haar wild. Zo stonden we te vingeren en te zoenen in het water. We besloten om ons snel af te drogen en naar het hotel te gaan om ons daar verder uit te leven. Toen we met ons vieren in de lift stonden begonnen Lotte en Madelon elkaar te kussen.

De handen gleden over hun lichamen. Verdieping 4 was tamelijk snel bereikt en we stapten uit. We liepen naar onze kamer. Eenmaal in de kamer gooiden we onze spullen in de hoek. Daarna trokken we direct onze kleding uit. Mijn pik stond strak langs mijn lichaam omhoog. Uit mijn eikel droop het voorvocht. Mijn vriendin knielde voor me en hapte mijn lul kreunend van verlangen in haar mondje.

Lotte en Madelon lagen in standje 69 op het bed. Lotte lag op haar rug en ik zag de zware tieten van Madelon op haar buik hangen. Mariëlle zoog mijn pik diep in haar mondje. Even later knaagde ze zachtjes aan mijn eikel. Door het speeksel wat uit haar mond liep en langs mijn pik naar mijn zak stroomde, gleden mijn ballen gemakkelijk door haar hand.

Ik trok haar omhoog en gaf haar een tongzoen. Daarna liet ik mij naast de andere dames op het bed vallen. Mijn vriendin ging met haar kutje boven mijn mond hangen en hapte mijn lul weer in haar mondje. Haar geil sijpelde uit haar poesje.

Ik drukte mijn mond op haar lekkende gleufje en stak mijn tong diep in haar. Alle vier lagen we naar hartelust te kreunen. Mariëlle veranderde van houding en ging met haar rug naar me toe op mijn paal zitten. Luid kreunend zakte ze over mijn pik. Ze bereed me als een amazone.

Toen ik in de spiegel keek, die naast het bed aan de kast hing, zag ik haar tieten op en neer stuiteren. Mijn handen omvatten haar heerlijke stevige borsten. Ik voelde een stel handen, die mijn benen spreidde.

Lotte ging tussen mijn benen zitten. Mijn vriendin zakte helemaal over mijn neuklat en bleef stil zitten. Ik voelde een tong langs mijn zak gaan. Toen ik die tong niet meer voelde begon Mariëlle te trillen. Het bleek dat Lotte het klitje met haar tong bewerkte. Mijn vriendin ging wat omhoog met haar heupen. Mijn eikel bleef nog net in haar kutje. Vervolgens voelde ik de tong van Lotte langs mijn staaf gaan. Mariëlle begon weer te wippen en een hand van Lotte pakte mijn zak.

Ze kneep er heerlijk in. Madelon ging nu met haar kutje boven mijn mond hangen. Ik zag een grote klit naar buiten steken. Ze had enorme schaamlippen die wijd open stonden. Haar wijdbeens roze glom me tegemoet. Ik likte langs haar schaamlippen om vervolgens die grote klit in mijn mondje te zuigen. Net toen ik een paar seconde aan haar kittelaar zoog kwam ze klaar.

Met een luide kreet gutste haar geil uit haar neukspleet. Ik drukte mijn mond op haar kut en dronk zo veel mogelijk van haar geil op. Ondertussen liet Mariëlle mijn pik uit haar gleufje glijden. Ze maakte plaats voor Lotte. Mariëlle richtte mijn staaf op de natte opening van Lotte. Mijn pik schoof in een hele nauwe gleuf. Wild wipte ze luid kreunend op en neer. Madelon maakte plaats voor Mariëlle. Vlak boven mijn mond trok ik haar schaamlipjes van elkaar. Ik stak twee vingers in haar gleufje en vingerde haar diep.

Daarna nam ik haar klitje tussen duim en wijsvinger. Met een gilletje reageerde ze hier op. Gewillig voldeed ik aan haar verzoek. Even later kwam ze met een kreet klaar. Ook haar sappen zoog ik bij me naar binnen. Vervolgens stapte Lotte van mijn pik en nam plaats boven mijn natte gezicht toen Mariëlle van me was afgestapt. Zij had bijna geen grote schaamlippen en de kleine lipjes staken, net als haar klit, tussen die kleine grote schaamlippen naar buiten. Zij had aan een paar knabbeltjes aan haar klit genoeg om te komen.

Bij haar kwam niet zo veel sap naar buiten als bij de andere twee. Telefoonsex van het hoogste niveau! Klik je in het menu op Geile Gids dan vind je de honderd beste lijnen van Nederland. Telefoonsex is wanneer mensen met elkaar bellen en tijdens het bellen een seksuele ervaring hebben met elkaar.

De vrouwen en mannen waarmee je telefoonsex kan hebben zijn in heel veel verschillende soorten, maten en rassen beschikbaar. Er is hier dus voor ieder wat wils! Het proces is heel gemakkelijk. Je kiest een niche uit of een profiel dat je aanspreekt en belt het corresponderende nummer.

Vervolgens ga je heerlijk aan je pik trekken terwijl je gesprekspartner, die minimaal net zo geil is als dat jij dat zelf bent, zichzelf vingert of aftrekt terwijl jullie met elkaar aan het praten zijn over sex. Samen delen jullie elkaars sexfantasieën om uiteindelijk samen tot een knallend orgasme te komen.

Niets is te gek! Je vindt hier alle typen vrouwen en mannen en voor een zeer geringe vergoeding vanaf 35 cent per minuut kan jij je stoutste fantasieën delen en jezelf heerlijk aftrekken tot je klaarkomt. Het aanbod is ook vrij divers, je zult hier altijd slagen en de telefoon ophangen nadat je een orgasme hebt gehad waar je nog weken aan terugdenkt! Wat nieuw is bij sexlijnen is dat je kunt kiezen voor privé telefoonsex.

Wij hebben namelijk de privélijn in het leven geroepen: Je krijgt dan een random partner aan de telefoon. Klik dan op de negen en je wordt gelijk doorgeschakeld naar een volgende gesprekspartner. Je kan door blijven gaan tot je iemand gevonden hebt die precies dezelfde stoute fantasieën hebt als jij. Weet je nog niet met wie je telefoonsex wilt hebben? Hieronder een greep uit ons brede aanbod aan profielen:. Teresa is een geile, rondborstige vrouw van 42 jaar.

Ze is te bereiken op Ze staat erom bekend pijpsessies te geven die je nog nooit eerder hebt gehad. Dan vind ze het heerlijk als je haar lekker in haar reet neukt tot ook jij een hoogtepunt hebt bereikt!


nat en strak sex standje grieks

Hieronder een greep uit ons brede aanbod aan profielen:. Teresa is een geile, rondborstige vrouw van 42 jaar. Ze is te bereiken op Ze staat erom bekend pijpsessies te geven die je nog nooit eerder hebt gehad. Dan vind ze het heerlijk als je haar lekker in haar reet neukt tot ook jij een hoogtepunt hebt bereikt! Dorothy is een jonge, zwarte vrouw van 24 jaar oud en is dol op sex.

Ze is slank maar met haar cupmaat F weet ze elke man het hoofd in de wolken te brengen. Waar Dorothy vooral nat en geil van wordt is de kans dat ze betrapt wordt. Buitensex is dan ook iets waarvoor je bij Dorothy altijd kunt aankloppen! Bel snel naar Ze is opzoek naar een man die precies weet hoe hij haar aan moet raken en die er niet vies van is buiten de box te denken.

Zo liggen bij Kitty de vibrator en dildo altijd op reikafstand. Oh, wist je, Kitty is Bi! Misschien weet je er bij haar wel een triootje uit te slepen… Bel haar op Benieuwd naar de telefoonsexlijnen top 20 van Nederland? Bekijk hem op de  Telefoonsexlijn Top Op deze website vind je namelijk heel veel verschillende profielen van de heetste en geilste vrouwen en mannen.

Klik nu op één van de profielen om een omschrijving te lezen en een ingesproken welkomst bericht te beluisteren. Overtuigd en wil je deze persoon live aan de lijn krijgen? Bel dan snel naar het telefoonsex nummer dat bij het profiel staat en geef het corresponderende box nummer door! Alle modellen zijn 18 jaar en ouder. Deze website is alleen geschikt voor personen van 18 jaar of ouder.

Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met: Ze had een lekker gezicht met sprekende licht blauwe ogen met een lekker lijf met cup DD en een kaal kutje en klein strak kontje en benen waar geen eind aan leek te komen.

Op de slaapkamer laat ik haar in laarzen met hoge naald hakken, leren string en een leren bh staan met haar handen op haar rug. Ik ga op me bed zitten en me blik begint bij haar laarzen en loopt via haar benen door tot ik me blik op haar string heb. Geplaatst door Angel van Thuis. Ik deed mijn ogen dicht en liet de heerlijke warme Griekse zon lekker op mijn lichaam branden, ik lag naakt en dat maakte me bloed geil, de warme wind bespeelde mijn lichaam en in mijn gedachte was het een man die mij streelde, plots deed ik mijn ogen open en keek ik recht in de mooie ogen van een jongeman die daar nog in zijn korte broek en t-shirt stond en me verlegen aankeek.

Hij vroeg beleefd in het Engels of hij bij mij mocht zitten, ik vond hem spannend en vond het goed, mits zich ook bloot gaf. Geplaatst door Sandy van Thuis. Ongeveer 5 jaar geleden was ik verhuist van een stad naar een dorp, ik woonde in een gezellig buurtje, en tijdens het behangen en schilderen van mijn huisje keek ik even door mijn raam, en zag daar een heerlijke jonge man staan. Geplaatst door Lisa van Thuis. Half zeven,mijn wekker gaat. Pffff geen zin vandaag.. Mijn tepels reageren meteen.

Mijn hand glijd over mn buik naar beneden. Laat een vinger in mn kutje glijden. Nog een vinger er bij.. Dan begin ik rondjes te draaien om mn klitje. Al snel ben ik kletsnat en kom met een zachte kreun klaar.

En nu opschieten voordat ik nog te laat op het werk kom. Geschreven door Dahlia van Thuis. Denk je dat je alles gehad hebt, heb je dit! Ik kijk naar de man in het beeldscherm naast de mijne. Zoals gewoonlijk ben ik gekleed en laat ik mijn gezicht niet zien. Deze man komt echter helemaal in beeld.

Manlief is aan het werk, kids en studenten naar school. Ik zit op kantoor en heb een leuk chatgesprek met deze man. Hij is getrouwd en op zoek naar spanning. Beter hier, dan in real live is zijn mening. Het is de eerste keer dat ik een goed uitziende chatter op de lijn heb. We praten over koetjes en kalfjes en als hij na een uur ophangt heeft het hele gesprek geen seksuele lading gehad.

Hij zocht toch spanning? Geplaatst door Sylva van Thuis. Op een heerlijke zonnige dag zat ik op een terrasje te genieten van het middagzonnetje. Ik keek een beetje om me heen naar de mensen die voorbij liepen en ook op het terras zaten.

Mijn blik viel op een tafeltje waar een heel interessante jongeman zat, alleen. Hij zat een beetje op zn stoel te wiebelen, net of hij op iemand zat te wachten. Ik besloot nog even te blijven zitten en te kijken wat hij ging doen.

De aantrekkingskracht was te groot om weg te gaan en ik zag hem ook af en toe mijn kant op kijken. Het werd later en ik bestelde mn zoveelste wijntje en zag dat hij aanstalte maakte om weg te gaan.

Hij zei sorry mn afspraak komt niet en ik vroeg of hij bij mij kwam zitten en hij nam plaats. Een kort praatje volgde en hij vertelde dat hij zat te wachten op een meisje dat hij net die dag dr voor had leren kennen, maar helaas was ze niet gekomen. Ik zei dat we het samen ook wel gezellig konden maken en vroeg of we een rondje gingen wandelen langs het meer.

Eerst onwennig wandelen we een beetje naast elkaar, mn handen langs mn lichaam, en ik voelde steeds meer zijn vingers de mijne raken. Zachtjes vielen onze handen in elkaar en liepen we hand in hand.

We zagen een bankje en hij vroeg of ik met hem even wilde zitten daar. En we gingen zitten.

...

Het schijnt heel indrukwekkend te zijn. Het was wel heel toevallig, maar zij gingen er ook naar toe. Voldaan liepen we na het eten weer naar het hotel, waar we direct in het bed in doken. De twee dames waren gezellig gezelschap. Zo gezellig dat we de volgende dag met ons viertjes naar het strand zouden gaan. De volgende ochtend troffen we elkaar bij het ontbijtbuffet.

We hadden alles al bij ons en we konden dan ook direct na het ontbijt naar het strand. Op het strand vonden we een goed plekje en gooiden onze spullen op het zand. We legden onze strandlakens goed en de bovenkleding verdween in de tassen.

Mariëlle had alleen een stringetje aan. Madelon had een bikinitopje aan die ze net zo goed uit kon doen. Een paar lapjes stof bedekten ternauwernood haar enorme tieten. De hipster zat als gegoten. Lotte had een topje aan die haar kleine b-cup in het geheel bedekten. Een stringetje bedekte haar venusheuvel. De dames keken naar de bruine borsten van mijn vriendin.

Het bleek dat de dames als verpleegster werkten. Al snel ging het over de doktoren en verpleegsters en de verhalen die daarover de ronde deden. De doktoren, getrouwd of vrijgezel, hadden al vaak geprobeerd deze twee vrouwen te versieren. Lotte was 24 en Madelon 23 jaar jong. Mariëlle 36 en ik 42 waren een stel oudjes vergeleken met hun. De zon brandde net als de andere dagen flink op onze huid. Ik keek hoe mijn vriendin haar voorkant insmeerde. Toen haar handen haar borsten insmeerde reageerden haar tepels direct.

Ik mocht weer de achterkant insmeren. Ik vergat dat de dames er naast zaten en sensueel smeerde ik haar rug, billen en de binnenkant van haar dijen goed in. Toen ik dicht bij haar schaamlippen kwam begon mijn pik te groeien. Ook nu, drukte ik plagend tegen haar kruisje aan. Nadat ik haar had ingesmeerd begon ik met me zelf. De achterkant werd weer door Mariëlle gedaan. Haar zachte handen gleden over mijn rug.

Ook zij smeerde de binnenkant van mijn benen in. Eenmaal dicht bij mijn kruis gekomen, duwde ze met haar hand tegen mijn ballen.

Toen ze klaar was viel ze naast me meer en keek me ondeugend aan. Een vlugge kus volgde. Ik zag dat Lotte het touwtje van het bikinitopje had losgemaakt. Toen Lotte klaar was, wilde Lotte het touwtje weer dicht knopen.

Maar Madelon hield haar tegen en zei dat ze ook wel bruine borsten wilde hebben. Ze draaide zich om en begon zelf haar borsten in te smeren. De enorme d-cup hing niet, maar was verbazingwekkend stevig.

Haar handen gleden over haar tieten en over haar grote bruine tepelhoven. Haar tepels werden hard door de zachte aanraking. Lotte bleef niet achter en trok het topje uit. Kleine tepelhoven met harde tepels, wezen lichtje omhoog. De tietjes waren peervormig. Lotte smeerde haar voorkant in en tijdens het insmeren maakte ze geregeld haar lippen nat met haar tong. Haar tepels staken na het insmeren nog verder uit haar tepelhoven. Ze liet zich op haar buik vallen en gaf de fles aan Madelon.

Madelon vergat geen plekje. De aanraking van Madelon liet Lotte niet onberoerd, want ik zag haar met haar kontje draaien toen haar billen werden ingesmeerd.

Door deze voorstelling stond mijn paal stijf in mijn broek. Het was maar goed dat ik op mijn buik lag. Mijn vrouwke zei zachtjes: Een poosje later zeiden we tegen de dames dat we het water in gingen.

Toen we in het water stonden kwam de andere twee aangelopen. De borsten van Madelon deinden op en neer door het lopen en de tietjes van Lotte trilden lichtjes van de genomen stappen.

Ze hadden een frisbee meegenomen. We gooiden, sprongen en doken wat af. Al die schommelde borsten om me heen maakten me opgewonden. Toen ik de frisbee, expres per ongeluk, ver weg gooide pakte ik Mariëlle vast en gaf haar een korte tongzoen en zei tegen haar dat ik naar haar verlangde.

Snel stak ik een hand tussen haar benen en wreef over haar neukopening. Vanuit mijn ooghoek zag ik de frisbee weer aan komen zeilen. We lieten elkaar los en gingen verder met het spel.

Toen we geen zin meer hadden liepen we het water uit. Ik was vergeten dat mijn pik nog tamelijk stijf was en dat duidelijk te zien moet zijn. Nadat ik me op de handdoek laten vallen zag ik 3 paar ogen naar mijn kruis kijken. Zelf keek ik ook en zag dat de contouren van mijn 19×5 cm goed te zien was. Achter mijn zonnebril vandaan zag ik Lotte met Madelon praten. Ondertussen keken ze naar mijn lul. Mariëlle kwam op me liggen en gaf me een korte tongzoen.

Mariëlle stond op en zei dat ze wat eten ging halen. Lotte ging met haar mee. Ik sprak nog wat met Madelon. Toen ze terugkwamen met iets lekkers waren we inmiddels al aardig opgedroogd. In kleermakers zit werd het eten genuttigd. Ik kon zo tussen de benen van de drie dames kijken.

Wat mij weer opgewonden maakte was dat alle drie de dames natte kruisjes hadden. Op een gegeven moment kwam het gesprek op de overburen die van het balkon. Zij hadden die twee ook zien neuken. Het leek wel of er vlak voor een openstaand raam van een van de hotelkamers werd geneukt. Door onze rode konen kwamen ze tot de conclusie dat wij het moesten zijn geweest. We bekenden dan ook maar dat wij van de aanblik, daar op het balkon, verschrikkelijk geil werden.

Toen deden de dames een bekentenis. De kruisjes van de 3 dames werden steeds natter. De kleine kringetjes op de lapjes stof werden steeds groter. En mijn pik ….. Ik moest me echt inhouden anders neukte ik ter plekke mijn lieftallige vriendin.

De dag ging voorbij en in het water werden de zwem- en stoeipartijen steeds heftiger. We voelden alle vier een enorme seksuele spanning. De borsten van alle drie de dames waren al meerdere keren in contact gekomen met mijn lichaam. Mariëlle had al verscheidene keren haar hand in mijn zwemshort gestoken en toen in mijn pik en zak geknepen. Bij Mariëlle had ik mijn vingers een paar keer in haar roompotje geduwd. Op een gegeven moment werden zelfs Lotte en Madelon vrijpostig.

Ze raakten, zeker niet per ongeluk, mijn pik aan tijdens het stoeien in het water. Op het strandlaken vertelde ik dat aan Mariëlle en ik kreeg een ondeugende blik terug. Mijn pik bleef zo goed als de hele middag stijf of half stijf. We besloten om op het strand ook het avondeten te nuttigen. Madelon en Lotte gingen het eten halen. Ze waren nog niet weg of Mariëlle lag boven op mij. Ze wreef met haar harde tepels over mijn borstkas en draaide met haar onderlichaam. Haar tong zocht zich een weg in mijn mond.

Ze pakte mijn pik door de stof van mijn short vast en trok hem omhoog. Ze duwde direct haar kutje er tegen aan. Ze duwde zo hard dat mijn eikel de stof van mijn zwemshort en de stof van haar string in haar kutje duwde. Kreunend tongde ze me. Lotte en Madelon waren terug en stonden met het eten in hun handen. Mariëlle rolde van me af en ging zitten. Mijn harde neukpaal was duidelijk in mijn short te zien.

Ik ging ook maar zitten en pakte het eten aan. Het kruisje van mijn vriendin was extreem nat, maar het boeide haar blijkbaar niet dat de dames dat konden zien.

Het werd steeds rustiger op het strand. Toen we eten op hadden, om De rest was naar het hotel gegaan om te gaan douchen en te gaan eten. We besloten om nog een keer het water in te gaan en daarna naar het hotel te gaan. Mariëlle en ik konden het niet laten om te tongen. Tijdens het tongen wreef ze met haar onderlichaam langs mijn pik. Op een gegeven moment kwamen Lotte en Madelon er bij staan en begonnen over onze ruggen te strelen.

We keken elkaar aan en ik duwde mijn tong weer in het mondje van mijn vriendin. De dames begrepen dat ze door mochten gaan en ik voelde een hand tussen ons in.

De hand van Lotte ging in mijn short, pakte mijn pik en trok me zachtjes af. Mariëlle moest haar benen wijd doen, want de hand van Madelon ging tussen haar benen. Mariëlle moest in een keer luider kreunen en ik begreep dat de vingers van Madelon in haar poesje zaten. Ik liet mijn hand naar de billen van Lotte gaan en kneep er hard in. Zij begon ook te kreunen toen mijn vingers uiteindelijk tussen haar schaamlipjes verdwenen.

Ze was werkelijk drijfnat. Mijn vriendin liet ook haar hand tussen de benen van Madelon gaan en vingerde haar wild. Zo stonden we te vingeren en te zoenen in het water. We besloten om ons snel af te drogen en naar het hotel te gaan om ons daar verder uit te leven.

Toen we met ons vieren in de lift stonden begonnen Lotte en Madelon elkaar te kussen. De handen gleden over hun lichamen. Verdieping 4 was tamelijk snel bereikt en we stapten uit. We liepen naar onze kamer. Eenmaal in de kamer gooiden we onze spullen in de hoek. Daarna trokken we direct onze kleding uit. Mijn pik stond strak langs mijn lichaam omhoog. Uit mijn eikel droop het voorvocht. Mijn vriendin knielde voor me en hapte mijn lul kreunend van verlangen in haar mondje.

Lotte en Madelon lagen in standje 69 op het bed. Lotte lag op haar rug en ik zag de zware tieten van Madelon op haar buik hangen. Mariëlle zoog mijn pik diep in haar mondje. Even later knaagde ze zachtjes aan mijn eikel. Door het speeksel wat uit haar mond liep en langs mijn pik naar mijn zak stroomde, gleden mijn ballen gemakkelijk door haar hand. Ik trok haar omhoog en gaf haar een tongzoen.

Daarna liet ik mij naast de andere dames op het bed vallen. Mijn vriendin ging met haar kutje boven mijn mond hangen en hapte mijn lul weer in haar mondje.

Haar geil sijpelde uit haar poesje. Ik drukte mijn mond op haar lekkende gleufje en stak mijn tong diep in haar. Alle vier lagen we naar hartelust te kreunen. Mariëlle veranderde van houding en ging met haar rug naar me toe op mijn paal zitten. Luid kreunend zakte ze over mijn pik. Ze bereed me als een amazone. Toen ik in de spiegel keek, die naast het bed aan de kast hing, zag ik haar tieten op en neer stuiteren.

Mijn handen omvatten haar heerlijke stevige borsten. Ik voelde een stel handen, die mijn benen spreidde. Lotte ging tussen mijn benen zitten. Mijn vriendin zakte helemaal over mijn neuklat en bleef stil zitten. Ik voelde een tong langs mijn zak gaan. Toen ik die tong niet meer voelde begon Mariëlle te trillen.

Het bleek dat Lotte het klitje met haar tong bewerkte. Mijn vriendin ging wat omhoog met haar heupen. Mijn eikel bleef nog net in haar kutje. Vervolgens voelde ik de tong van Lotte langs mijn staaf gaan. Mariëlle begon weer te wippen en een hand van Lotte pakte mijn zak.

Ze kneep er heerlijk in. Madelon ging nu met haar kutje boven mijn mond hangen. Ik zag een grote klit naar buiten steken. Ze had enorme schaamlippen die wijd open stonden. Haar wijdbeens roze glom me tegemoet. Ik likte langs haar schaamlippen om vervolgens die grote klit in mijn mondje te zuigen. Net toen ik een paar seconde aan haar kittelaar zoog kwam ze klaar. Met een luide kreet gutste haar geil uit haar neukspleet. Ik drukte mijn mond op haar kut en dronk zo veel mogelijk van haar geil op.

Ondertussen liet Mariëlle mijn pik uit haar gleufje glijden. Ze maakte plaats voor Lotte. Mariëlle richtte mijn staaf op de natte opening van Lotte. Mijn pik schoof in een hele nauwe gleuf. Wild wipte ze luid kreunend op en neer. Madelon maakte plaats voor Mariëlle. Vlak boven mijn mond trok ik haar schaamlipjes van elkaar. Ik stak twee vingers in haar gleufje en vingerde haar diep. Daarna nam ik haar klitje tussen duim en wijsvinger. Met een gilletje reageerde ze hier op.

Gewillig voldeed ik aan haar verzoek. Even later kwam ze met een kreet klaar. Ook haar sappen zoog ik bij me naar binnen. Vervolgens stapte Lotte van mijn pik en nam plaats boven mijn natte gezicht toen Mariëlle van me was afgestapt. Zij had bijna geen grote schaamlippen en de kleine lipjes staken, net als haar klit, tussen die kleine grote schaamlippen naar buiten. Zij had aan een paar knabbeltjes aan haar klit genoeg om te komen.

Bij haar kwam niet zo veel sap naar buiten als bij de andere twee. Ze smaakte net als de andere twee erg lekker. Ik was nog steeds niet gekomen. Ik zette Madelon op handen en knieën, schoof haar naar de rand van het bed en schoof staande mijn pik in haar gleuf.

Ik beukte mijn lul in een keer diep in haar en greep haar grote tieten vast. Wild neukte ik me naar het randje van klaarkomen. Mijn pik gleed soppend in en uit haar drijf natte neukgleuf.

Net voordat ik kwam haalde ik mijn pik uit haar. Ik zette Lotte ook op handen en knieën. Een seconde later spoot ik mijn zaad op en tussen haar kleine ronde billen. Ik trok haar billen van elkaar en zette mijn natte glibberige eikel tegen haar sterretje toen mijn zaad het sterretje bereikt had. Ondertussen waren Madelon en mijn vriendin elkaar aan het tongen en likken in het standje Omdat ik de hele dag zo opgegeild was bleef mijn pik stijf. Ik drukte mijn eikel voorbij de sluitspier van Lotte.

Terwijl de pijn plaats maakte voor genot gleed mijn paal verder in haar kontje. Ik trok aan haar harde tepels toen ik het tempo opvoerde. Een paar minuten later trok Madelon me van Lotte af. Ze duwde me op mijn rug en ging, met haar rug naar me toe, met haar kontje boven mijn pik hangen. Lotte mikte mijn eikel op het sterretje van Madelon en ze zakte naar beneden. Ook zij kreunde luid: Ze voerde haar tempo snel op. Haar billen kletsten op mijn onderbuik.

Mariëlle duwde twee vingers in de kut van Madelon. De vingers van mijn lieveling voelde ik door het dunne scheidingswandje, tussen de kut en anus van Madelon, heen. Met een luide kreet kwam Madelon weer klaar. Ze bleef wild op mijn pik wippen. Even later maakte Madelon plaats voor Mariëlle. Ook zij wilde mijn pik in haar kontje.

Mijn dikke paarse eikel gleed moeiteloos bij haar naar binnen. Zwaar hijgend en kreunend wipte mijn vriendin op en neer. Lotte nam weer plaats op mijn mond. Lotte kwam voor de tweede keer klaar toen ik twee vingers in haar kutje propte en haar daarmee wild vingerde.

Madelon stond naast Mariëlle en gaf haar een tongzoen. Lotte was snel naast mijn vriendin gaan staan en vingerde Mariëlle naar haar tweede hoogtepunt. Toen het geil van Mariëlle langs mijn zak droop voelde ik dat ik moest komen. Ik kondigde aan dat ik moest komen en Mariëlle riep: Toen mijn pik snel kromp en uit haar kontje gleed, lekte mijn zaad uit haar anus op mijn buik.

Voldaan en moe lagen we naast elkaar op het bed en vielen in slaap. Midden in de nacht werden we wakker gemaakt door Lotte en Madelon. Ze vertelden dat ze naar hun kamer gingen. Met een kus namen we afscheid. Mariëlle en ik vielen snel weer in slaap. De volgende twee dagen gingen we alleen nog maar het strand om aan onze teint te werken. Lotte en Madelon gingen zo af en toe met ons mee.

Mariëlle en ik hadden iedere dag seks. Twee dagen voor het einde van de vakantie, werd Mariëlle in de nacht ziek. Knap klote voor haar en voor mij.

Mariëlle vond het niet leuk voor mij dat ik op de hotelkamer moest blijven en ik vond voor haar hetzelfde. Ik klopte de volgende ochtend op de deur van Lotte en Madelon en vertelde ze dat mijn wijffie ziek geworden was. Ik zou later naar het strand gaan dan de twee dames, zodat Mariëlle niet de hele dag alleen zou zijn.

Voor mijn vrouwtje haalde ik iets wat op beschuitjes leek en thee en voor mezelf had ik wat salade en koffie. Om twee uur liep ik naar het strand en zag de dames al wuiven. Ze maakten plaats voor me, zodat ik tussen hen in kwam liggen. Toen ik op mijn buik lag voelde ik wat op mijn rug. Ik keek op en zag dat Lotte zonnebrandolie op mijn rug liet druppelen. Ze ging op mijn benen zitten en smeerde de olie zachtjes uit. Ook de achterkant van mijn benen deed ze.

Nadat ze klaar was met smeren, ging ze op haar buik liggen. Ik smeerde eerst mijn romp en benen nog in en daarna spoot ik de olie op de rug van Lotte. De olie smeerde ik uit over haar rug. Omdat ze dus een string droeg vergat ik haar billen niet. Net als toen bij Madelon, begon ze weer met haar heupen te draaien. Toen ik haar benen insmeerde spreidde ze haar benen. Om haar niet te teleurstellen ha ha , smeerde ik ook de binnenkant van haar dijen in. Op het kruisje van haar stringetje vormde zich een natte plek.

Ze draaide zich om en vroeg of ik haar voorkant ook wilde doen. Haar tepels waren al hard. Weer spoot ik wat olie op haar lijf en smeerde haar in. Haar tieten gaf ik extra aandacht. Mijn paal stond al weer in de houding. Madelon vroeg om dezelfde behandeling.

Ieder plekje smeerde ik in. Haar enorme borsten kregen ook de extra aandacht. Het heerlijke zachte stevige vlees glibberde door mijn handen. Ze keek me geil aan toen ik haar borsten masseerde. Jammer dat ze een hipster aan had anders had ik haar ronde billen ook kunnen insmeren. Zwemmen, stoeien en frisbeeën in de zon. Dat is wat we verder deden. Om een uur of 6 gingen we naar het hotel. Mariëlle was nog steeds ziek, zwak en misselijk. We besloten om in het hotel te eten en Mariëlle wat beschuitjes en thee te brengen.

Na het eten ging ik bij mijn vrouwtje op de kamer zitten. We lazen en puzzelden wat. Mariëlle viel om tien uur in slaap. Zelf kon ik de slaap niet vatten. Ik liep naar de buurvrouwen, maar ze waren er niet. Ik hing een briefje aan hun deur of ze wilden langskomen. Ik was wat aan het dommelen toen er op de deur geklopt werd. Het was 12 uur. Ik opende de deur en daar stond Madelon. Ik legde mijn wijsvinger op mijn mond en wees naar mijn wijffie.

Ik schreef een briefje voor Mariëlle voor als ze wakker werd, pakte de sleutel en liep de gang op. Ze zei tegen me dat ze naar de kamer was gegaan om een andere blouse aan te doen, want er was een drankje overheen gegaan. Ze wees naar haar tieten. En dat ze daarna weer naar de bar wilde gaan.

Dat kwam dus goed uit en ik liep met haar mee haar kamer in. Ze trok haar blouse uit. En ik zag hoe haar tieten in haar bh hingen. Ze deed een vrolijk shirt aan en liep de kamer uit. We gingen samen naar de bar en daar stond Lotte met een cocktail in haar handen er stond er eentje klaar voor Madelon. Ik bestelde snel een biertje en kloekte deze in een keer achterover. Vlug bestelde ik een tweede.

Om 1 uur zei ik dat ik naar boven ging. Teresa is een geile, rondborstige vrouw van 42 jaar. Ze is te bereiken op Ze staat erom bekend pijpsessies te geven die je nog nooit eerder hebt gehad. Dan vind ze het heerlijk als je haar lekker in haar reet neukt tot ook jij een hoogtepunt hebt bereikt! Dorothy is een jonge, zwarte vrouw van 24 jaar oud en is dol op sex. Ze is slank maar met haar cupmaat F weet ze elke man het hoofd in de wolken te brengen.

Waar Dorothy vooral nat en geil van wordt is de kans dat ze betrapt wordt. Buitensex is dan ook iets waarvoor je bij Dorothy altijd kunt aankloppen! Bel snel naar Ze is opzoek naar een man die precies weet hoe hij haar aan moet raken en die er niet vies van is buiten de box te denken.

Zo liggen bij Kitty de vibrator en dildo altijd op reikafstand. Oh, wist je, Kitty is Bi! Misschien weet je er bij haar wel een triootje uit te slepen… Bel haar op Benieuwd naar de telefoonsexlijnen top 20 van Nederland? Bekijk hem op de  Telefoonsexlijn Top Op deze website vind je namelijk heel veel verschillende profielen van de heetste en geilste vrouwen en mannen.

Klik nu op één van de profielen om een omschrijving te lezen en een ingesproken welkomst bericht te beluisteren. Overtuigd en wil je deze persoon live aan de lijn krijgen? Bel dan snel naar het telefoonsex nummer dat bij het profiel staat en geef het corresponderende box nummer door! Alle modellen zijn 18 jaar en ouder.

Deze website is alleen geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Bescherm minderjarigen tegen expliciete beelden op internet met: Telefoonsex de heetste telefoonsex Sexlijn de geilste sexlijn Prive Contact contact met dames thuis Prive Bellen prive discreet en intiem bellen Geile Gids de lekkerste sexlijnen Prive Webcam prive webcamsex.

Man zoekt sex met man free sex

  • 191
  • Mijn lul verdween gemakkelijk in haar reet.
  • Nat en strak neuken in de liftSexdate thuis pijpdate gezocht


Met een luide kreet spoot ik mijn zaad in haar. Nadat ik mijn zak geleegd had bleef ik door pompen. Een paar seconden later gilde Mariëlle dat ze moest komen. Het hele hotel kon het volgens mij horen. Tevreden stapten we onder de douche om vervolgens het plaatsje in te lopen. We zochten een restaurantje in de achteraf straatjes. Meestal eet je daar beter en goedkoper, we blijven Nederlanders, dan op de boulevard.

Om een uur of elf kwamen we weer terug in het hotel. We namen nog een drankje in de bar om vervolgens naakt het bed in te duiken. De volgende ochtend maakte Mariëlle mij wakker. Ze legde haar wijsvinger op haar mond en wees naar het raam.

Ze ging voor het raam staan en deed de gordijnen op een kier. Ik ging achter haar staan en keek over haar heen. Het stelletje dat ik gisteren zag ontbijten stonden te wippen op het balkon. Zij leunde met haar handen tegen de muur. De man stond achter haar en neukte haar in een flink tempo.

Hij trok aan het lange donkere haar, waardoor ze haar rug kromde en de man dieper in haar kon komen. De hangende tieten van de vrouw schommelden heen en weer op het ritme van het gebeuk.

Mariëlle drukte haar billen naar achteren en mijn staaf reageerde erop door hard te worden. De man haalde zijn pik uit de kut van die vrouw en richtte hem op het sterretje. De vrouw keek achterom en zei wat tegen hem. We hoorden de vrouw kermen toen zijn pik in haar kontje gleed. Ik pakte de billen van mijn vriendin en trok ze van elkaar.

Ik spuugde een klodder speeksel op haar sterretje. Een volgende klodder speeksel kwam op mijn eikel. Ik drukte mijn eikel tegen haar sterretje en even later schoot mijn eikel bij haar naar binnen.

Mariëlle kreunde luid toen dat gebeurde. De vrouw en man op het balkon hoorde de kreun en keken onze kant op. Ze zagen ons en de man glimlachte naar ons en hervatte zijn gepomp. Ik schoof het gordijn helemaal open, zodat Mariëlle op de vensterbank kon leunen.

Mijn paal gleed bij haar naar binnen en liet haar even wennen. Ik voerde mijn tempo en trok, net als die man, aan de haren van Mariëlle. Ze kromde haar rug en ik zag dat mijn neukpaal dieper in haar gleed. Met mijn andere hand pakte ik een tiet vast en kneep er lekker in. We hoorden dat het stel klaar kwam. Wild pompte ik mijn neuklat in haar.

Ik liet haar haren los en liet die hand naar haar venusheuvel glijden. Een vinger vond haar klitje en ze begon harder te kreunen. Het stel op het balkon stond kijken hoe ik mijn vriendin nam en hoe haar tieten open en bloot heen en weer schommelden. Mijn kloten bungelden flink heen en weer en kletsten tegen haar kut. Trillend op haar benen perste ze haar geil tussen haar lipjes vandaan. Door het geil wat uit haar kutje droop, werd het kletsende geluid van mijn ballen tegen haar kutje luider.

Luid kreunend spoot ik mijn zak leeg. De hele tijd had het stel op het balkon staan kijken. We gaven elkaar, voordat we het gordijn dicht deden, nog een geile lange tongzoen. Toen we het gordijn dicht deden gaf de vrouw op het balkon ons een handzoen.

Nog pratend over het geile voorval gingen we onder de douche. We vroegen ons af of andere hotelgasten het stel gezien hadden en of de andere hotelgasten ons gehoord hadden. Het maakte ons uiteindelijk niets uit en gingen na het douchen ontbijten. We gingen vandaag naar Rethinon om de ruïne en het plaatsje te bekijken.

Het was er prachtig en omstreeks het avondeten waren we weer terug. De volgende dag gingen we naar de Samaria kloof. Met de bus heen, een flink stuk lopen en met de boot weer terug. Hiervoor moesten we erg vroeg op. Ook bij deze trip kwamen we omstreeks etenstijd terug.

Het eten deden we in het zelfde tentje als waar we de eerste keer gegeten hadden. We sliepen een gat in de dag en waren te laat voor het ontbijt. Omdat we twee dagen niet op het strand waren geweest besloten we om naar het strand te gaan. We kochten bij de bakker wat zoete broodjes en aten deze dus op het strand op.

Aan het eind van de dag waren we allebei al lekker bruin. Toen we ons op de kamer uitkleedden zag je bij mij precies waar de short gezeten had en bij mijn vrouwke zag je precies waar haar string gezeten had. Toen we opgefrist waren liepen we de kamer uit.

We passeerden de deur van de kamer naast ons. Een vrouw die de kamer uit liep, of beter gezegd rende, botste tegen mij aan. Het klonk als Nederlands Engels en ik zei in het Nederlands dat het iedereen kon gebeuren. Met een rode kop zei ze in het Nederlands dat een vriendin van haar op haar wachtte om te gaan eten. De vrouw was een leuke verschijning. Kort blond haar, blauwe ogen, redelijk slank, kleine tieten daar let ik altijd op en slanke heupen. Ze liep voor me uit en Mariëlle zag me kijken.

Uiteindelijk stonden we samen met die vrouw in de lift. Ik stelde ons voor en vroeg waar zij gingen eten. Ze gingen gewoon even kijken op de boulevard en dan besloten ze al daar waar ze gingen eten was haar antwoord. Ze voegde er aan toe dat ze Lieselot heette, maar iedereen noemde haar Lotte.

Beneden in de hal stond haar vriendin te wachten. Lotte stelde ons voor aan Madelon. Gezellig keuvelend liepen we het hotel uit. We zeiden dat wij altijd in een achteraf straatje aten om de bekende Nederlandse reden. We zijn al die gekke Grieken, die je de restaurants in trekken, nu al zat.

We vonden het goed en de dames liepen met ons mee. Madelon is niet zo knap, maar haar figuurtje mag er zijn zeg maar een 6 en een 9. Lotte waardeerde ik met een 8 voor het gezichtje en een 8 voor het figuur. Mijn wijffie krijgt een dikke 10 voor alles natuurlijk. Madelon had half lang donker haar, cup D, plat buikje, brede heupen en lange benen. In het restaurantje zochten we een tafel voor 4 en zochten in de vitrine ons eten uit.

We bestelden allemaal een biertje erbij en we hadden een heerlijk gezellig diner. Het schijnt heel indrukwekkend te zijn. Het was wel heel toevallig, maar zij gingen er ook naar toe. Voldaan liepen we na het eten weer naar het hotel, waar we direct in het bed in doken.

De twee dames waren gezellig gezelschap. Zo gezellig dat we de volgende dag met ons viertjes naar het strand zouden gaan. De volgende ochtend troffen we elkaar bij het ontbijtbuffet. We hadden alles al bij ons en we konden dan ook direct na het ontbijt naar het strand.

Op het strand vonden we een goed plekje en gooiden onze spullen op het zand. We legden onze strandlakens goed en de bovenkleding verdween in de tassen. Mariëlle had alleen een stringetje aan. Madelon had een bikinitopje aan die ze net zo goed uit kon doen. Een paar lapjes stof bedekten ternauwernood haar enorme tieten. De hipster zat als gegoten. Lotte had een topje aan die haar kleine b-cup in het geheel bedekten.

Een stringetje bedekte haar venusheuvel. De dames keken naar de bruine borsten van mijn vriendin. Het bleek dat de dames als verpleegster werkten. Al snel ging het over de doktoren en verpleegsters en de verhalen die daarover de ronde deden. De doktoren, getrouwd of vrijgezel, hadden al vaak geprobeerd deze twee vrouwen te versieren.

Lotte was 24 en Madelon 23 jaar jong. Mariëlle 36 en ik 42 waren een stel oudjes vergeleken met hun. De zon brandde net als de andere dagen flink op onze huid. Ik keek hoe mijn vriendin haar voorkant insmeerde. Toen haar handen haar borsten insmeerde reageerden haar tepels direct. Ik mocht weer de achterkant insmeren. Ik vergat dat de dames er naast zaten en sensueel smeerde ik haar rug, billen en de binnenkant van haar dijen goed in.

Toen ik dicht bij haar schaamlippen kwam begon mijn pik te groeien. Ook nu, drukte ik plagend tegen haar kruisje aan. Nadat ik haar had ingesmeerd begon ik met me zelf. De achterkant werd weer door Mariëlle gedaan. Haar zachte handen gleden over mijn rug.

Ook zij smeerde de binnenkant van mijn benen in. Eenmaal dicht bij mijn kruis gekomen, duwde ze met haar hand tegen mijn ballen. Toen ze klaar was viel ze naast me meer en keek me ondeugend aan. Een vlugge kus volgde. Ik zag dat Lotte het touwtje van het bikinitopje had losgemaakt. Toen Lotte klaar was, wilde Lotte het touwtje weer dicht knopen.

Maar Madelon hield haar tegen en zei dat ze ook wel bruine borsten wilde hebben. Ze draaide zich om en begon zelf haar borsten in te smeren. De enorme d-cup hing niet, maar was verbazingwekkend stevig. Haar handen gleden over haar tieten en over haar grote bruine tepelhoven. Haar tepels werden hard door de zachte aanraking. Lotte bleef niet achter en trok het topje uit. Kleine tepelhoven met harde tepels, wezen lichtje omhoog.

De tietjes waren peervormig. Lotte smeerde haar voorkant in en tijdens het insmeren maakte ze geregeld haar lippen nat met haar tong. Haar tepels staken na het insmeren nog verder uit haar tepelhoven.

Ze liet zich op haar buik vallen en gaf de fles aan Madelon. Madelon vergat geen plekje. De aanraking van Madelon liet Lotte niet onberoerd, want ik zag haar met haar kontje draaien toen haar billen werden ingesmeerd. Door deze voorstelling stond mijn paal stijf in mijn broek.

Het was maar goed dat ik op mijn buik lag. Mijn vrouwke zei zachtjes: Een poosje later zeiden we tegen de dames dat we het water in gingen. Toen we in het water stonden kwam de andere twee aangelopen. De borsten van Madelon deinden op en neer door het lopen en de tietjes van Lotte trilden lichtjes van de genomen stappen. Ze hadden een frisbee meegenomen. We gooiden, sprongen en doken wat af. Al die schommelde borsten om me heen maakten me opgewonden.

Toen ik de frisbee, expres per ongeluk, ver weg gooide pakte ik Mariëlle vast en gaf haar een korte tongzoen en zei tegen haar dat ik naar haar verlangde. Snel stak ik een hand tussen haar benen en wreef over haar neukopening. Vanuit mijn ooghoek zag ik de frisbee weer aan komen zeilen. We lieten elkaar los en gingen verder met het spel.

Toen we geen zin meer hadden liepen we het water uit. Ik was vergeten dat mijn pik nog tamelijk stijf was en dat duidelijk te zien moet zijn. Nadat ik me op de handdoek laten vallen zag ik 3 paar ogen naar mijn kruis kijken. Zelf keek ik ook en zag dat de contouren van mijn 19×5 cm goed te zien was. Achter mijn zonnebril vandaan zag ik Lotte met Madelon praten. Ondertussen keken ze naar mijn lul.

Mariëlle kwam op me liggen en gaf me een korte tongzoen. Mariëlle stond op en zei dat ze wat eten ging halen. Lotte ging met haar mee. Ik sprak nog wat met Madelon. Toen ze terugkwamen met iets lekkers waren we inmiddels al aardig opgedroogd.

In kleermakers zit werd het eten genuttigd. Ik kon zo tussen de benen van de drie dames kijken. Wat mij weer opgewonden maakte was dat alle drie de dames natte kruisjes hadden. Op een gegeven moment kwam het gesprek op de overburen die van het balkon.

Zij hadden die twee ook zien neuken. Het leek wel of er vlak voor een openstaand raam van een van de hotelkamers werd geneukt. Door onze rode konen kwamen ze tot de conclusie dat wij het moesten zijn geweest. We bekenden dan ook maar dat wij van de aanblik, daar op het balkon, verschrikkelijk geil werden. Toen deden de dames een bekentenis. De kruisjes van de 3 dames werden steeds natter. De kleine kringetjes op de lapjes stof werden steeds groter.

En mijn pik ….. Ik moest me echt inhouden anders neukte ik ter plekke mijn lieftallige vriendin. De dag ging voorbij en in het water werden de zwem- en stoeipartijen steeds heftiger. We voelden alle vier een enorme seksuele spanning. De borsten van alle drie de dames waren al meerdere keren in contact gekomen met mijn lichaam.

Mariëlle had al verscheidene keren haar hand in mijn zwemshort gestoken en toen in mijn pik en zak geknepen. Bij Mariëlle had ik mijn vingers een paar keer in haar roompotje geduwd. Op een gegeven moment werden zelfs Lotte en Madelon vrijpostig. Ze raakten, zeker niet per ongeluk, mijn pik aan tijdens het stoeien in het water.

Op het strandlaken vertelde ik dat aan Mariëlle en ik kreeg een ondeugende blik terug. Mijn pik bleef zo goed als de hele middag stijf of half stijf. We besloten om op het strand ook het avondeten te nuttigen. Madelon en Lotte gingen het eten halen. Ze waren nog niet weg of Mariëlle lag boven op mij.

Ze wreef met haar harde tepels over mijn borstkas en draaide met haar onderlichaam. Haar tong zocht zich een weg in mijn mond. Ze pakte mijn pik door de stof van mijn short vast en trok hem omhoog. Ze duwde direct haar kutje er tegen aan. Ze duwde zo hard dat mijn eikel de stof van mijn zwemshort en de stof van haar string in haar kutje duwde.

Kreunend tongde ze me. Lotte en Madelon waren terug en stonden met het eten in hun handen. Mariëlle rolde van me af en ging zitten. Mijn harde neukpaal was duidelijk in mijn short te zien. Ik ging ook maar zitten en pakte het eten aan. Waar Dorothy vooral nat en geil van wordt is de kans dat ze betrapt wordt. Buitensex is dan ook iets waarvoor je bij Dorothy altijd kunt aankloppen!

Bel snel naar Ze is opzoek naar een man die precies weet hoe hij haar aan moet raken en die er niet vies van is buiten de box te denken. Zo liggen bij Kitty de vibrator en dildo altijd op reikafstand. Oh, wist je, Kitty is Bi! Misschien weet je er bij haar wel een triootje uit te slepen… Bel haar op Benieuwd naar de telefoonsexlijnen top 20 van Nederland?

Bekijk hem op de  Telefoonsexlijn Top Op deze website vind je namelijk heel veel verschillende profielen van de heetste en geilste vrouwen en mannen. Klik nu op één van de profielen om een omschrijving te lezen en een ingesproken welkomst bericht te beluisteren. Overtuigd en wil je deze persoon live aan de lijn krijgen?

Bel dan snel naar het telefoonsex nummer dat bij het profiel staat en geef het corresponderende box nummer door! Alle modellen zijn 18 jaar en ouder. Deze website is alleen geschikt voor personen van 18 jaar of ouder. Geplaatst door Sandy van Thuis. Ongeveer 5 jaar geleden was ik verhuist van een stad naar een dorp, ik woonde in een gezellig buurtje, en tijdens het behangen en schilderen van mijn huisje keek ik even door mijn raam, en zag daar een heerlijke jonge man staan.

Geplaatst door Lisa van Thuis. Half zeven,mijn wekker gaat. Pffff geen zin vandaag.. Mijn tepels reageren meteen. Mijn hand glijd over mn buik naar beneden. Laat een vinger in mn kutje glijden. Nog een vinger er bij.. Dan begin ik rondjes te draaien om mn klitje. Al snel ben ik kletsnat en kom met een zachte kreun klaar. En nu opschieten voordat ik nog te laat op het werk kom.

Geschreven door Dahlia van Thuis. Denk je dat je alles gehad hebt, heb je dit! Ik kijk naar de man in het beeldscherm naast de mijne. Zoals gewoonlijk ben ik gekleed en laat ik mijn gezicht niet zien. Deze man komt echter helemaal in beeld. Manlief is aan het werk, kids en studenten naar school. Ik zit op kantoor en heb een leuk chatgesprek met deze man.

Hij is getrouwd en op zoek naar spanning. Beter hier, dan in real live is zijn mening. Het is de eerste keer dat ik een goed uitziende chatter op de lijn heb. We praten over koetjes en kalfjes en als hij na een uur ophangt heeft het hele gesprek geen seksuele lading gehad. Hij zocht toch spanning?

Geplaatst door Sylva van Thuis. Op een heerlijke zonnige dag zat ik op een terrasje te genieten van het middagzonnetje. Ik keek een beetje om me heen naar de mensen die voorbij liepen en ook op het terras zaten. Mijn blik viel op een tafeltje waar een heel interessante jongeman zat, alleen. Hij zat een beetje op zn stoel te wiebelen, net of hij op iemand zat te wachten. Ik besloot nog even te blijven zitten en te kijken wat hij ging doen.