gewoon lekker neuken geile loesje

Laat hem nu maar komen. Wolf duwt weer enthousiast z'n neus tussen m'n dijen en begint tussen m'n lipjes te wroeten. Hij likt zichzelf een weg naar binnen op zoek naar het geil. Als hij mijn kleine schaamlipjes ook eenmaal goed open heeft raakt hij buiten zinnen.

Hij proeft het geil op zijn tong en begint steeds harder te likken. Z'n tong verdwijnt nu een klein stukje naar binnen. Ik open met mijn vingers mijn schaamlippen zodat nu ook m'n klitje bloot komt te liggen. Ik wil dat hij mijn klitje ook likt. De lange halen van de hond gaan zowel langs mijn kutje als over mijn klitje. Ik geloof dat ik gek word. Dit is zo lekker, die lange ruwe tong over mijn kleine opgezwollen klitje heen. Dan verdwijnt het tongetje weer in mijn kutje.

Het geil blijft naar buiten stromen en het lijkt wel of die grote hond het naar buiten staat te zuigen. Ik spreid m'n benen zo ver mogelijk. Met èèn hand houd ik m'n lipjes goed wijd en met de andere begin ik m'n tepels door de dunne stof van m'n jurkje te beroeren. Ik begin te fantaseren hoe mannen toe zouden kijken, terwijl ik me onderwerp aan deze hond. Dat zou ik natuurlijk nooit vrijwillig doen. Ik laat me niet zomaar neuken door een hond. Maar ze zouden me misschien wel dwingen de hond in me te nemen, me te laten dekken als een geil teefje.

Ze zouden m'n benen uit elkaar spreiden zodat de hond plaats kan nemen tussen mijn blanke dijen, waarna hij woest begint te stoten op zoek naar mijn natte kutje. Ik pak Wolf z'n kop stevig beet en druk hem nog stijver tegen mijn gespreide kutje aan. Natuurlijk laat ik me niet door het beest neuken maar ik geniet intens van die lange, ruwe, gespierde tong. Hij likt maar door en hoe harder hij likt, hoe meer kutsappen hij opwekt en hoe harder hij weer moet likken om het op te krijgen.

Z'n neus duwt daarbij stevig tegen mijn klitje aan die zo opgezwollen is als een kleine pruim. Ik wil hem dieper, dieper. Nog verder spreid ik mijn benen en nog feller likt hij m'n kutje. Als ik m'n benen iets verder optrek komt ook mijn sterretje vrij van de bank. Wolf verplaats automatisch z'n tong naar m'n sterretje en ik slaak een gil van genot.

Een hond die zo lekker bruut over je aarsje likt. Had ik maar iets om in m'n kutje en sterretje te duwen. Geen vinger, te klein. Iets dik en stijf. Ik duw de hond weg, die me verbaast nakijkt, en ren naar de koelkast. Geweldig, een komkommer, precies wat ik zocht. Ik neem weer positie in op de bank en laat de komkommer in m'n kutje glijden.

Ik ben nog een beetje nauw maar ik voel hoe de komkommer me lekker oprekt. De hond kijkt verbaasd toe en probeert z'n neus er weer tussen te steken.

Hij kan nu niet meer in m'n kutje likken, maar likt er wel verwoed omheen. Niets slaat hij over: Dan hoor ik achter me een vreemd gehijg. Mijn twee vrienden staan in de deuropening met hun handen vol met tassen. Hun monden handen open en ze kijken me met uitpuilende ogen aan. Natuurlijk kunnen ze niets echt zien, want ik zit met de rugleuning naar ze toe, maar aan hun gezichten te zien kunnen ze zich genoeg voorstellen bij mijn gekreun. Ik trek snel de komkommer uit mijn kutje, duw de hond weg en trek m'n jurkje over m'n knieën.

Maar aan hun gezichten te zien is het al te laat. Langzaam komen ze op me aflopen en het schaamrood stijgt tot mijn kaken. Ik weet geen woord uit te brengen en wil opstaan om weg te lopen, maar Gerard drukt me alweer terug op de bank. Hij bekijkt de situatie en ik zie dat ze nu ook de komkommer ontdekt hebben, die onder het geil op de grond ligt.

Gerard pakt Wolf bij z'n kop en drukt een knuffel op z'n neus. Dan kijkt hij me intens aan. Hij weet het nu zeker! De andere vriend, Jaap, staat er iets onwennig bij. Toch zie ik aan de enorme bult in zijn broek dat de situatie hem niet koud laat.

Toch verzet hij geen stap. Gerard daarentegen lijkt de situatie weer volledig onder controle te hebben en komt naast me op de bank zitten.

Hij pakt de komkommer van de grond en houdt deze voor me. Had je al zo'n honger, vraagt hij me. Ik word zo mogelijk nog roder en weet niet waar ik kijken moet. Hij pakt ook mijn doorweekte slipje en drukt dit tegen zijn neus, waarbij hij diep de geur ervan opsnuift. Dan strijkt hij met de komkommer over mijn blote knie en schuift m'n jurkje er iets mee omhoog. Ik kijk hem bang en afwachtend aan.

Hij lacht alleen maar en schuift de komkommer nog een stukje langs de binnenkant van mijn dij omhoog. Gaat Gerard de dikke komkommer in m'n kutje schuiven terwijl ze beiden toekijken? Schiet het door m'n hoofd. M'n venusheuveltje ligt weer open en bloot en ik probeer m'n dijen bij elkaar te houden zodat ze m'n kutje niet zien.

Maar Gerard trekt m'n knieën uit elkaar en ik voel hoe koude lucht langs mijn nog natte schaamlippen strijkt. Ook Jaap gaat er maar bij zitten. Hij neemt plaats aan mijn andere kant en trekt de andere knie naar hem toe.

Ik kijk beide een beetje bang en vragend aan, maar lees in hun ogen dat het besluit al genomen is. Ze duwen me achterover tegen de rugleuning waardoor ik iets naar onderen moet zakken en mijn kutje nog opener komt te liggen. Beide mannen staren er gebiologeerd naar.

Weer voel ik de komkommer hoger schuiven en al gauw raakt het topje mijn natte schaamlipjes. De komkommer voelt koud aan tegen mijn natte kutje. Met de komkommer opent Gerard mijn schaamlipjes en wrijft over mijn klitje, die direct weer opzwelt en tussen de schaamlipjes uitsteekt. Een kreun komt over mijn lippen en ik laat me nog iets verder naar beneden zakken.

Ik voel hoe beide mannen een hand op m'n schaamlippen leggen en deze uit elkaar trekken. Een opgezwollen open en nat kutje kijkt hen aan. De mannen staren er gefascineerd naar hoe mijn kutje opzwelt en kloppend onder hun handen ligt. Ik raak zo opgewonden van beide mannen die alleen maar naar mijn vochtige grotje staren, alsof ze bedenken wat ze er allemaal mee gaan doen. Ik voel hoe m'n kutje steeds vochtiger wordt van de intense spanning en hoe een klein druppeltje geil aan m'n schaamlipjes hangt.

Jaap vangt het druppeltje op met z'n vinger en steekt deze vervolgens diep in mijn mond. Ik proef m'n eigen geil en zuig verlekkerd op z'n vinger. Met zijn vochtige vingers begint hij mijn tepels te kietelen. Dan pakt hij met beide handen het kraagje van m'n jurkje en scheurt deze open tot aan mijn navel.

Twee volle borsten komen tevoorschijn en Jaap zet direct zijn mond erop en begint cirkeltjes rond mijn tepels te trekken. Ik voel hoe de komkommer verplaats wordt naar mijn grotje en hoe de kop tegen de ingang drukt. Mijn kutje staat nog wagenwijd open van de laatste keer dat de komkommer er in zat, en deze keer zal hij er haast als vanzelf inglijden.

Gerard tikt met de komkommer tegen de opening en ik beweeg m'n kutje naar de komkommer toe. Alsjeblieft, gil ik in gedacht, duw hem er weer in! Gerard grijnst en blijft me pesten. Ik plaats m'n voeten op de salontafel zodat ik meer kracht kan zetten en duw nogmaals m'n kutje richting de komkommer.

Wat wil je dan? Ik kreun maar kan geen woord uitbrengen. Geilheid en schaamte overspoelen me. Ik wil iets in m'n kutje maar durf het niet te vragen. Die komkommer, fluister ik bijna onhoorbaar. Die komkommer, zeg ik nu iets harder. Wat wil je dan met die komkommer, vraagt Gerard. Daar, zeg ik, en ik kijk hem smekend aan. Ik ben zo geil dat m'n kutje gewoon pijn doet. Ik moet iets in me hebben! Ik word nu ongeduldig en gil het bijna uit. In m'n kutje natuurlijk.

Alsjeblieft Gerard, duw dat ding alsjeblieft naar binnen, ik hou het niet meer! Hij grijnst en in ene keer duwt hij de komkommer tot aan mijn baarmoeder naar binnen. Alle lucht wordt uit m'n longen gedrukt en ik slaak een diepe kreun. Een lichte pijn en intens genot verspreiden zich door mijn lichaam. Ik duw m'n bekken omhoog en probeer tegen de komkommer op te rijden.

Beide mannen genieten blijkbaar erg van dit schouwspel want ik hoor ritsen van broeken opengaan en dikke stijve pikken worden naar buiten gehaald. Ik pak een dikke pik in elke hand en begin er zachtjes over te wrijven en ze af te trekken. Ik hoor diep gekreun en zie de mannen verlekkerd kijken hoe de komkommer diep in mijn kutje verdwijnt.

Volgens mij was je nog met iets anders bezig, hoor ik Gerard zeggen. Hij fluit zacht en daar voel ik hoe Wolf weer plaatsneemt tussen mijn benen. Deze kent de weg en probeert zijn neus naast de komkommer naar binnen te drukken in mijn kutje wat nu helemaal wijd openstaat. Ik hou het niet meer als ik voel hoe die ruwe tong over m'n klitje likt, zoekend naar de sappen die met de komkommer naar buiten komen. Jaap ligt nog steeds aan een tepel te zuigen en rolt de andere tussen duim en wijsvinger.

Gerard houdt de komkommer diep in m'n kutje gedrukt en de hond likt er woest langs. Ik houd de twee dikke stijve palen in mijn hand en ruk ze beiden lekker af. Ik kan niet geloven dat ik dit doe, twee mannen verwennen en op de koop toe zelf gelikt worden door een grote zwarte herder. De mannen kunnen hun blik niet afhouden van de hondekop die fel tegen mijn kutje aan beweegt. Gefascineerd kijken ze hoe de tong met lange halen over mijn klit gaat en ik word steeds geiler van hun blikken.

Ja, laat ze maar lekker naar mijn kutje kijken, laat ze maar kijken hoe die dikke tong over m'n klitje likt. Ooooh, ik voel een orgasme opkomen.

Ik klem beide dikke lullen stevig in mijn handen en een intens orgasme overspoelt me, ja, jaa, jaaaaa! Gillend kom ik klaar. Beide mannen kijken me ontzettend geil aan. Dit spelletje is naar hun idee net begonnen" Ik voel hoe de komkommer uit m'n kutje glijdt. Wolf zit er al weer met zijn neus in de likt onvermoeid al mijn sappen op.

Ik zie dat er tussen zijn benen een dikke rode puntige staaf van zo'n 18 cm beweegt. Ik besef dat ook de hond bloedgeil is. Geen twee maar drie penissen zijn op mijn natte kutje gericht! De gedachte om door de hond genomen te worden schrikt me af en windt me op. De mannen merken dat ik gefascineerd naar de honde pik staar en ook zij kunnen hun verbazing niet onderdrukken. Je ziet ze denken hoe het moet zijn als deze dikke staaf in mijn kutje verdwijnt. Om toe te kijken hoe een jonge vrouw genadeloos is overgeleverd aan deze dominante hond, die haar waarschijnlijk flink af gaat rossen alsof ze de eerste de beste teef in het park was.

Hun blik wordt zo mogelijk nog geiler en ze kijken afwisselend naar mij en elkaar. De hond kijkt me ook hijgend en vragend aan. Gerard kletst op mijn dij en roept 'op!

Wolf laat zich dit geen tweede keer zeggen en springt bovenop me. Hij komt z'n beloning opeisen voor het eindeloos likken van mijn kutje. Ook hij wil klaarkomen, in een echt vrouwenkutje. Ik voel hoe zijn nagels over mijn huis schrapen en hoe zijn dikke harde staaf mijn warme natte kutje begint te zoeken.

Ik schuif nog iets verder naar onderen zodat mijn billen nu over het randje van de bank hangen. Ik voel hoe de harde staaf tegen mijn kutje aan drukt maar het gat niet vindt. Wel glijdt hij stevig tussen mijn opgezwollen schaamlippen door en wrijft fel over mijn klitje. Ik lig te kreunen van genot.

M'n kutspiertjes trekken samen en ik voel hoe mijn kutje verkrampt. Alsjeblieft, kreun ik, pak me dan lekker beest!

Neuk me in m'n kutje! De mannen kijken geil toe hoe die dikke rood-paars geaderde hondelul tussen mijn lipjes doorglijdt. Wil je door hem geneukt worden? Hoor ik Gerard fluisteren. Alsjeblieft, laat hem me pakken, laat hem m'n kutje stevig neuken! Gerard pakt de hondelul en plaats deze voor mijn grotje. De hond duwt hem er in èèn keer in en begint me wild te neuken. Met een ongelofelijke snelheid ragt hij zijn dikke pik in en uit mijn kutje. De mannen kunnen hun ogen er niet van afwenden en kijken toe hoe mijn kutje genadeloos geneukt wordt door een hond.

Beiden mannen pakken een been en duwen deze naar mijn lichaam. M'n knieën raken bijna m'n schouders en ik voel hoe Wolf zijn dikke hondepik nog verder in mijn kutje drijft. Hij neukt me sneller en sneller en ik voel iets diks tegen mijn schaamlipjes aanduwen. Dat is de zwelling, roept Gerard. Rag hem erin Wolf, moedigt hij zijn hond aan. Neem dat geile kutje helemaal. Pin je vast jongen, goedzo. Jaaa, toe maar wolf, moedig ook ik hem aan. Beide mannen gaan nu op hun knieën zitten en houden hun dikke, van voorvocht glimmende pikken voor mijn gezicht.

Ik voel hoe beide mannen hun pik in mijn mond proberen te duwen, en zo goed en zo kwaad als ik kan zuig en ruk ik beide pikken afwisselend af. Ik voel hoe ze de pikken tot achterin mijn keel proberen te drukken en door mijn positie kan ik me hier niet tegen verzetten.

Kwijl en voorvocht druipen uit mijn mond en maken de pikken nog natter zodat deze met snelle rukken in mijn handen bewegen. De mannen kijken van bovenaf op mij neer hoe ik hun pikken afzuig terwijl de grote zwarte herder zichzelf in mijn kutje blijft duwen.

Het wordt me allemaal teveel. De dikke zwelling zit nu strak in mijn kutje en rekt me helemaal op. Ik voel weer een orgasme opkomen en gil het uit. Jaaa, jaaaa, harder ooooh Wolf! Mijn kutje spant zich strak om de dikke hondepik en ik voel me verkrampen en een explosie in mijn kutje. Dan voel ik hoe ook Wolf verstrakt en de zwelling zo mogelijk nog verder opzet.

Dikke stralen sperma spuiten mijn kutje in. Oooh, hij spuit me helemaal vol, die smerige hond! Ja Wolf, spuit me vol, ooooh, weer voel ik een orgasme opkomen, door die dikke zwelling in mijn strakke kutje, en de dikke warme stralen sperma die krachtig mijn baarmoeder inspuiten. Ook de mannen houden het niet meer. Ik voel de kloppende penissen in mijn hand en mond verstijven en plots golven dikke stralen sperma in mijn mond en keel, over mijn gezicht en in mijn haar.

Gerard duwt mijn mond nog steviger over zijn spuitende pik zodat ik de stralen tot achterin mijn keel voel en ik wel door moet slikken.

Jaap trekt zich af boven mijn gezicht en dikke klodders spuiten tegen mijn ogen, neus en kin en druipen over mijn borsten heen. Iedereen ploft met een diepe zucht languit op de bank. Hondensperma druipt over de bank en mijn haar, gezicht en borsten zitten onder de warme sperma van de mannen. Wolf gaat op de vloer liggen en begint z'n halfslappe staaf schoon te likken. Help hem eens, hoor ik Jaap zeggen. Haar hand bleef op en neer gaan, de andere hand kneedde zacht mijn ballen. Mijn stijve pik gleed in uit haar natte mondje, haar speeksel drupte langs mijn ballen op de grond.

Loesje keek me aan.. Ik nam ze stevig vastkneep stevig in haar tepels waardoor ze snel stijf stonden. Tussen haar bewegende hoofdje, kon is zien dat die tepels lichtbruin waren en ongeveer een 1, 5cm groot stijve toestand. Ik kreunde van genot.. Ik duwde haar fiets van ons weg, en liet Loesje volledig gaan liggen op het dekentje. Daar lag ze dan.. Mijn ballen slingerde heen en weer, kletste tegen mijn billen.

Ik stond even recht, ging op mijn knieën zitten, zodat mijn lul boven haar hoofd was. Loesje nam men pik vast en stak hem terug diep in haar gulzige mondje. Nu had ik de kans om haar stringetje ook uit te trekken, en haar poesje eens goed te bekijken. Tijdens het uitrekken van haar string, zag ik direct haar mooie, geile natte kutje met een klein, zacht bosje blonde krullen.

Tussen dat bosje haar, zaten en stel roze kutlipjes verborgen. Loesje spreidde haar benen, zodat haar grotje open kwam te staan. Ik spreidde haar lipjes, en streelde zachtjes haar klitje, waarop zij reageerde met mijn lul diep in haar keel te houden. Ze kokhalsde en de slijmen liepen uit haar mond. Het slurpende geluid, hitste mij op en begon haar te vingeren.

De eerste vinger gleed haar kut binnen. Het voelde daar warm en heel vochtig aan. Als snel gleden er nog enkele vingers meer naar binnen. Wat een geile kut had Loesje! Tussen het slurpende geluid van mijn lul door, hoorde ik haar zeggen.. Er zaten al 3 vingers in haar spleetje.. Ze gilde het uit van genot en kwam ook snel hevig spuitend klaar.

Haar kut spande om mijn pols toen ze haar hoogtepunt had bereikt. Ik trof mijn hand uit haar spleetje, en begon haar zachtjes te likken.

Ondertussen had ze mijn lul even laten rusten.. Ik haalde hem uit haar mondje, helemaal onder de slijmen en speeksel van haar geile pijpbeurt. Ik keek even rondom ons, en zag dat er iets verder een jonge man naar ons stond te kijken. Daar aangekomen zag ik dat het een negertje was en dat die al met zijn knuppel in de hand stond te kijken. De ene hand op haar borsten , de andere verwende haar spleetje met 4 vingers. Loesje zei tegen de man, dat hij achter haar mocht komen staan, zijn broek openen en haar gewoon moest laten doen.

De man deed wat ze had gevraagd. Ze nam de paal vast, maar haar hand was bijna te klein om er helemaal rond te geraken. Ze legde de lul naast haar onderarm.. Loesje begon de lul te strelen en begon hem vervolgens te masturberen. Toen hij helemaal stijf stond, bracht ze de eikel in haar mond. Zachtjes duwde de man zijn lul stukje per stukje dieper in haar mondje dat al helemaal gespannen stond rond de lul. Na enige tijd schoof de lul al voor de helft van zijn lengte naar binnen.

Loesje kokhalsde maar bleef de lul verder pijpen. Het klotsende en slurpende geluid, bracht mij en Loesje naar een ongezien genot. Ze spreidde haar benen zover ze kon, nam mijn hoofd vast en duwde dat ruw tussen haar benen. Mijn tong schoof helemaal naar binnen tijdens ik haar kut met 4 vingers vingerde.

Haar vutvocht stroomde over haar billen. Ik kroop recht en ging tussen haar open benen zitten.

...

Vrouwen zoeken gratis sex sex date shemale

Ik ben nog een beetje nauw maar ik voel hoe de komkommer me lekker oprekt. De hond kijkt verbaasd toe en probeert z'n neus er weer tussen te steken.

Hij kan nu niet meer in m'n kutje likken, maar likt er wel verwoed omheen. Niets slaat hij over: Dan hoor ik achter me een vreemd gehijg. Mijn twee vrienden staan in de deuropening met hun handen vol met tassen. Hun monden handen open en ze kijken me met uitpuilende ogen aan. Natuurlijk kunnen ze niets echt zien, want ik zit met de rugleuning naar ze toe, maar aan hun gezichten te zien kunnen ze zich genoeg voorstellen bij mijn gekreun.

Ik trek snel de komkommer uit mijn kutje, duw de hond weg en trek m'n jurkje over m'n knieën. Maar aan hun gezichten te zien is het al te laat. Langzaam komen ze op me aflopen en het schaamrood stijgt tot mijn kaken.

Ik weet geen woord uit te brengen en wil opstaan om weg te lopen, maar Gerard drukt me alweer terug op de bank.

Hij bekijkt de situatie en ik zie dat ze nu ook de komkommer ontdekt hebben, die onder het geil op de grond ligt. Gerard pakt Wolf bij z'n kop en drukt een knuffel op z'n neus. Dan kijkt hij me intens aan. Hij weet het nu zeker! De andere vriend, Jaap, staat er iets onwennig bij. Toch zie ik aan de enorme bult in zijn broek dat de situatie hem niet koud laat. Toch verzet hij geen stap. Gerard daarentegen lijkt de situatie weer volledig onder controle te hebben en komt naast me op de bank zitten.

Hij pakt de komkommer van de grond en houdt deze voor me. Had je al zo'n honger, vraagt hij me. Ik word zo mogelijk nog roder en weet niet waar ik kijken moet. Hij pakt ook mijn doorweekte slipje en drukt dit tegen zijn neus, waarbij hij diep de geur ervan opsnuift. Dan strijkt hij met de komkommer over mijn blote knie en schuift m'n jurkje er iets mee omhoog.

Ik kijk hem bang en afwachtend aan. Hij lacht alleen maar en schuift de komkommer nog een stukje langs de binnenkant van mijn dij omhoog. Gaat Gerard de dikke komkommer in m'n kutje schuiven terwijl ze beiden toekijken? Schiet het door m'n hoofd. M'n venusheuveltje ligt weer open en bloot en ik probeer m'n dijen bij elkaar te houden zodat ze m'n kutje niet zien. Maar Gerard trekt m'n knieën uit elkaar en ik voel hoe koude lucht langs mijn nog natte schaamlippen strijkt.

Ook Jaap gaat er maar bij zitten. Hij neemt plaats aan mijn andere kant en trekt de andere knie naar hem toe. Ik kijk beide een beetje bang en vragend aan, maar lees in hun ogen dat het besluit al genomen is. Ze duwen me achterover tegen de rugleuning waardoor ik iets naar onderen moet zakken en mijn kutje nog opener komt te liggen.

Beide mannen staren er gebiologeerd naar. Weer voel ik de komkommer hoger schuiven en al gauw raakt het topje mijn natte schaamlipjes.

De komkommer voelt koud aan tegen mijn natte kutje. Met de komkommer opent Gerard mijn schaamlipjes en wrijft over mijn klitje, die direct weer opzwelt en tussen de schaamlipjes uitsteekt. Een kreun komt over mijn lippen en ik laat me nog iets verder naar beneden zakken. Ik voel hoe beide mannen een hand op m'n schaamlippen leggen en deze uit elkaar trekken. Een opgezwollen open en nat kutje kijkt hen aan. De mannen staren er gefascineerd naar hoe mijn kutje opzwelt en kloppend onder hun handen ligt.

Ik raak zo opgewonden van beide mannen die alleen maar naar mijn vochtige grotje staren, alsof ze bedenken wat ze er allemaal mee gaan doen. Ik voel hoe m'n kutje steeds vochtiger wordt van de intense spanning en hoe een klein druppeltje geil aan m'n schaamlipjes hangt. Jaap vangt het druppeltje op met z'n vinger en steekt deze vervolgens diep in mijn mond.

Ik proef m'n eigen geil en zuig verlekkerd op z'n vinger. Met zijn vochtige vingers begint hij mijn tepels te kietelen. Dan pakt hij met beide handen het kraagje van m'n jurkje en scheurt deze open tot aan mijn navel.

Twee volle borsten komen tevoorschijn en Jaap zet direct zijn mond erop en begint cirkeltjes rond mijn tepels te trekken. Ik voel hoe de komkommer verplaats wordt naar mijn grotje en hoe de kop tegen de ingang drukt.

Mijn kutje staat nog wagenwijd open van de laatste keer dat de komkommer er in zat, en deze keer zal hij er haast als vanzelf inglijden. Gerard tikt met de komkommer tegen de opening en ik beweeg m'n kutje naar de komkommer toe. Alsjeblieft, gil ik in gedacht, duw hem er weer in! Gerard grijnst en blijft me pesten. Ik plaats m'n voeten op de salontafel zodat ik meer kracht kan zetten en duw nogmaals m'n kutje richting de komkommer.

Wat wil je dan? Ik kreun maar kan geen woord uitbrengen. Geilheid en schaamte overspoelen me. Ik wil iets in m'n kutje maar durf het niet te vragen. Die komkommer, fluister ik bijna onhoorbaar. Die komkommer, zeg ik nu iets harder. Wat wil je dan met die komkommer, vraagt Gerard. Daar, zeg ik, en ik kijk hem smekend aan. Ik ben zo geil dat m'n kutje gewoon pijn doet. Ik moet iets in me hebben! Ik word nu ongeduldig en gil het bijna uit. In m'n kutje natuurlijk. Alsjeblieft Gerard, duw dat ding alsjeblieft naar binnen, ik hou het niet meer!

Hij grijnst en in ene keer duwt hij de komkommer tot aan mijn baarmoeder naar binnen. Alle lucht wordt uit m'n longen gedrukt en ik slaak een diepe kreun. Een lichte pijn en intens genot verspreiden zich door mijn lichaam. Ik duw m'n bekken omhoog en probeer tegen de komkommer op te rijden. Beide mannen genieten blijkbaar erg van dit schouwspel want ik hoor ritsen van broeken opengaan en dikke stijve pikken worden naar buiten gehaald.

Ik pak een dikke pik in elke hand en begin er zachtjes over te wrijven en ze af te trekken. Ik hoor diep gekreun en zie de mannen verlekkerd kijken hoe de komkommer diep in mijn kutje verdwijnt.

Volgens mij was je nog met iets anders bezig, hoor ik Gerard zeggen. Hij fluit zacht en daar voel ik hoe Wolf weer plaatsneemt tussen mijn benen. Deze kent de weg en probeert zijn neus naast de komkommer naar binnen te drukken in mijn kutje wat nu helemaal wijd openstaat. Ik hou het niet meer als ik voel hoe die ruwe tong over m'n klitje likt, zoekend naar de sappen die met de komkommer naar buiten komen.

Jaap ligt nog steeds aan een tepel te zuigen en rolt de andere tussen duim en wijsvinger. Gerard houdt de komkommer diep in m'n kutje gedrukt en de hond likt er woest langs. Ik houd de twee dikke stijve palen in mijn hand en ruk ze beiden lekker af. Ik kan niet geloven dat ik dit doe, twee mannen verwennen en op de koop toe zelf gelikt worden door een grote zwarte herder.

De mannen kunnen hun blik niet afhouden van de hondekop die fel tegen mijn kutje aan beweegt. Gefascineerd kijken ze hoe de tong met lange halen over mijn klit gaat en ik word steeds geiler van hun blikken. Ja, laat ze maar lekker naar mijn kutje kijken, laat ze maar kijken hoe die dikke tong over m'n klitje likt. Ooooh, ik voel een orgasme opkomen. Ik klem beide dikke lullen stevig in mijn handen en een intens orgasme overspoelt me, ja, jaa, jaaaaa!

Gillend kom ik klaar. Beide mannen kijken me ontzettend geil aan. Dit spelletje is naar hun idee net begonnen" Ik voel hoe de komkommer uit m'n kutje glijdt.

Wolf zit er al weer met zijn neus in de likt onvermoeid al mijn sappen op. Ik zie dat er tussen zijn benen een dikke rode puntige staaf van zo'n 18 cm beweegt. Ik besef dat ook de hond bloedgeil is. Geen twee maar drie penissen zijn op mijn natte kutje gericht! De gedachte om door de hond genomen te worden schrikt me af en windt me op. De mannen merken dat ik gefascineerd naar de honde pik staar en ook zij kunnen hun verbazing niet onderdrukken. Je ziet ze denken hoe het moet zijn als deze dikke staaf in mijn kutje verdwijnt.

Om toe te kijken hoe een jonge vrouw genadeloos is overgeleverd aan deze dominante hond, die haar waarschijnlijk flink af gaat rossen alsof ze de eerste de beste teef in het park was. Hun blik wordt zo mogelijk nog geiler en ze kijken afwisselend naar mij en elkaar.

De hond kijkt me ook hijgend en vragend aan. Gerard kletst op mijn dij en roept 'op! Wolf laat zich dit geen tweede keer zeggen en springt bovenop me. Hij komt z'n beloning opeisen voor het eindeloos likken van mijn kutje. Ook hij wil klaarkomen, in een echt vrouwenkutje. Ik voel hoe zijn nagels over mijn huis schrapen en hoe zijn dikke harde staaf mijn warme natte kutje begint te zoeken.

Ik schuif nog iets verder naar onderen zodat mijn billen nu over het randje van de bank hangen. Ik voel hoe de harde staaf tegen mijn kutje aan drukt maar het gat niet vindt. Wel glijdt hij stevig tussen mijn opgezwollen schaamlippen door en wrijft fel over mijn klitje. Ik lig te kreunen van genot. M'n kutspiertjes trekken samen en ik voel hoe mijn kutje verkrampt.

Alsjeblieft, kreun ik, pak me dan lekker beest! Neuk me in m'n kutje! De mannen kijken geil toe hoe die dikke rood-paars geaderde hondelul tussen mijn lipjes doorglijdt. Wil je door hem geneukt worden? Hoor ik Gerard fluisteren. Alsjeblieft, laat hem me pakken, laat hem m'n kutje stevig neuken! Gerard pakt de hondelul en plaats deze voor mijn grotje.

De hond duwt hem er in èèn keer in en begint me wild te neuken. Met een ongelofelijke snelheid ragt hij zijn dikke pik in en uit mijn kutje. De mannen kunnen hun ogen er niet van afwenden en kijken toe hoe mijn kutje genadeloos geneukt wordt door een hond.

Beiden mannen pakken een been en duwen deze naar mijn lichaam. M'n knieën raken bijna m'n schouders en ik voel hoe Wolf zijn dikke hondepik nog verder in mijn kutje drijft.

Hij neukt me sneller en sneller en ik voel iets diks tegen mijn schaamlipjes aanduwen. Dat is de zwelling, roept Gerard. Rag hem erin Wolf, moedigt hij zijn hond aan. Neem dat geile kutje helemaal. Pin je vast jongen, goedzo. Jaaa, toe maar wolf, moedig ook ik hem aan. Beide mannen gaan nu op hun knieën zitten en houden hun dikke, van voorvocht glimmende pikken voor mijn gezicht. Ik voel hoe beide mannen hun pik in mijn mond proberen te duwen, en zo goed en zo kwaad als ik kan zuig en ruk ik beide pikken afwisselend af.

Ik voel hoe ze de pikken tot achterin mijn keel proberen te drukken en door mijn positie kan ik me hier niet tegen verzetten. Kwijl en voorvocht druipen uit mijn mond en maken de pikken nog natter zodat deze met snelle rukken in mijn handen bewegen. De mannen kijken van bovenaf op mij neer hoe ik hun pikken afzuig terwijl de grote zwarte herder zichzelf in mijn kutje blijft duwen. Het wordt me allemaal teveel. De dikke zwelling zit nu strak in mijn kutje en rekt me helemaal op.

Ik voel weer een orgasme opkomen en gil het uit. Jaaa, jaaaa, harder ooooh Wolf! Mijn kutje spant zich strak om de dikke hondepik en ik voel me verkrampen en een explosie in mijn kutje. Dan voel ik hoe ook Wolf verstrakt en de zwelling zo mogelijk nog verder opzet. Dikke stralen sperma spuiten mijn kutje in. Oooh, hij spuit me helemaal vol, die smerige hond! Ja Wolf, spuit me vol, ooooh, weer voel ik een orgasme opkomen, door die dikke zwelling in mijn strakke kutje, en de dikke warme stralen sperma die krachtig mijn baarmoeder inspuiten.

Ook de mannen houden het niet meer. Ik voel de kloppende penissen in mijn hand en mond verstijven en plots golven dikke stralen sperma in mijn mond en keel, over mijn gezicht en in mijn haar. Gerard duwt mijn mond nog steviger over zijn spuitende pik zodat ik de stralen tot achterin mijn keel voel en ik wel door moet slikken.

Jaap trekt zich af boven mijn gezicht en dikke klodders spuiten tegen mijn ogen, neus en kin en druipen over mijn borsten heen.

Iedereen ploft met een diepe zucht languit op de bank. Hondensperma druipt over de bank en mijn haar, gezicht en borsten zitten onder de warme sperma van de mannen. Wolf gaat op de vloer liggen en begint z'n halfslappe staaf schoon te likken. Help hem eens, hoor ik Jaap zeggen. Beide mannen hebben de smaak te pakken en kunnen er geen genoeg van krijgen mij met Wolf bezig te zien.

Ik kniel voor Wolf en neem zijn pik in mijn handen. Zachtjes begin ik hem te strelen en hij kijkt me vragend aan. Ik kijk een beetje onwennig naar de rood-paars geaderde staaf in mijn handen en buig mijn hoofd.

Ik lik over de schacht. Het proeft zoutig, en ook naar mijn eigen geil. Wolf kreunt en gaat met z'n benen wijd op z'n rug liggen. Met zijn voorpoten slaat hij tegen mijn achterhoofd om duidelijk te maken dat ik hem helemaal in mijn mond moet nemen. De weer stijve hondepik verdwijnt tussen mijn lippen terwijl ik daar geknield voor de hond zit, met mijn kontje parmantig omhoog. Ik voel hoe de mannen ademloos toekijken hoe ik de weer stijve pik begin af te zuigen.

Aan hun ademhaling hoor ik dat ze nog steeds opgewonden zijn. Ik voel hoe ze mijn billen betasten die achteruit steken, en hoe èèn van hen zachtjes mijn sterretje begint te kietelen. Ik spreid m'n benen iets zodat ook mijn druipende teefjes kutje goed zichtbaar wordt.

Lange slierten hondegeil druipen tussen mijn opgezwollen schaamlipjes uit en vallen op de grond. Ik voel me weer geil worden en beweeg een beetje met m'n kontje ten teken dat ze vooral door moeten gaan. Het signaal wordt begrepen en ik voel hoe een vinger m'n kutje inglijdt. Ik slaak een diepe zucht en ga ondertussen flink door met het afzuigen van Wolf. Ook zijn paal staat weer in volle glorie en ik laat hem doorstoten tot achterin mijn keel. De zwelling komt ook weer terug en ik probeer ook deze in mijn mond te nemen maar dat is allemaal wat te veel.

Ik voel hoe iemand zijn hand in mijn nek zet en me dwingt ook de zwelling in mijn hond te nemen. Ik kokhals haast maar ga toch moedig door en voel de dikke staaf tot in mijn keel glijden. Ondertussen wordt ook mijn kutje grondig onderzocht. Wat een zootje, zegt Gerard, als hij drie vingers in mijn kutje duwt, die er gemakkelijk inglijden door alle kleffe hondegeil wat nog steeds in mijn kutje zit. Hij trekt z'n vingers weer terug, en met het hondegeil nog op zijn hand probeert hij ook mijn sterretje aan te boren.

Deze biedt meer weerstand maar door het warme geil glijdt hier toch ook vrij makkelijk een vinger in. Ik kreun nog dieper. Ja, pin me maar vast in m'n kontje, kreun ik, zachtjes, jaaaa, dieper. Gerard neukt me met een vinger in mijn kontje terwijl ik door blijf zuigen aan de harde hondepik.

Jaap heeft zich aan mijn borsten vergrepen die onder me bungelen of het ritme van mijn afzuigbewegingen. Hij trekt aan m'n tepeltjes en ik voel me als een koe die gemolken wordt. Gerard trekt zijn vinger uit mijn kontje en staat op. Hij komt terug met een flesje bier en zegt dat we de boel maar eens schoon moesten gaan maken. Niet begrijpend kijk ik hem aan, we waren toch net zo lekker bezig?

Hij maakt het flesje open en ik voel hoe het koude glas tegen mijn schaamlipjes aandrukt. Dan verdwijnt de hals in mijn grotje en voel ik hoe koud bier mijn hete kutje binnenstroomt. Hardloopmeisje anaal gepaald in het bos. Anaal neuken in een parkje. Strandsletje onder kwakt in de duinen. Met dit weer vind je de geile Hollandse meisjes gewoon aan het strand. Nederlandse slet draagt geen slip onder haar regenjas. Het voorjaar brengt porno met zich mee.

Bejaard koppelt betrekt een lekker dingetje bij dampende sex. Nederlandse chick knielt voor een donkere slurf. Don en Ad trakteren een jonge meid op anale seks. Haagse Harrie versierd een geile chick op het Binnenhof. Opa krijgt lul wel omhoog bij het zien van jong kutje. Vogelspotter betrapt een vingerend meisje en neukt haar op de Drentse heide.

Piemelfeest voor Nederlandse Kiona. Lekker vozen op de bank met een Nederlandse brunette. Lekker kwartetten in de duinen bij Schoorl. Jong stelletje vertroetelt elkaar in het bos. Een strap-on picknick voor twee geile duifjes.
gewoon lekker neuken geile loesje

Laat hem nu maar komen. Wolf duwt weer enthousiast z'n neus tussen m'n dijen en begint tussen m'n lipjes te wroeten. Hij likt zichzelf een weg naar binnen op zoek naar het geil. Als hij mijn kleine schaamlipjes ook eenmaal goed open heeft raakt hij buiten zinnen. Hij proeft het geil op zijn tong en begint steeds harder te likken.

Z'n tong verdwijnt nu een klein stukje naar binnen. Ik open met mijn vingers mijn schaamlippen zodat nu ook m'n klitje bloot komt te liggen. Ik wil dat hij mijn klitje ook likt. De lange halen van de hond gaan zowel langs mijn kutje als over mijn klitje. Ik geloof dat ik gek word. Dit is zo lekker, die lange ruwe tong over mijn kleine opgezwollen klitje heen. Dan verdwijnt het tongetje weer in mijn kutje. Het geil blijft naar buiten stromen en het lijkt wel of die grote hond het naar buiten staat te zuigen.

Ik spreid m'n benen zo ver mogelijk. Met èèn hand houd ik m'n lipjes goed wijd en met de andere begin ik m'n tepels door de dunne stof van m'n jurkje te beroeren. Ik begin te fantaseren hoe mannen toe zouden kijken, terwijl ik me onderwerp aan deze hond. Dat zou ik natuurlijk nooit vrijwillig doen. Ik laat me niet zomaar neuken door een hond.

Maar ze zouden me misschien wel dwingen de hond in me te nemen, me te laten dekken als een geil teefje. Ze zouden m'n benen uit elkaar spreiden zodat de hond plaats kan nemen tussen mijn blanke dijen, waarna hij woest begint te stoten op zoek naar mijn natte kutje. Ik pak Wolf z'n kop stevig beet en druk hem nog stijver tegen mijn gespreide kutje aan. Natuurlijk laat ik me niet door het beest neuken maar ik geniet intens van die lange, ruwe, gespierde tong.

Hij likt maar door en hoe harder hij likt, hoe meer kutsappen hij opwekt en hoe harder hij weer moet likken om het op te krijgen. Z'n neus duwt daarbij stevig tegen mijn klitje aan die zo opgezwollen is als een kleine pruim. Ik wil hem dieper, dieper. Nog verder spreid ik mijn benen en nog feller likt hij m'n kutje.

Als ik m'n benen iets verder optrek komt ook mijn sterretje vrij van de bank. Wolf verplaats automatisch z'n tong naar m'n sterretje en ik slaak een gil van genot. Een hond die zo lekker bruut over je aarsje likt. Had ik maar iets om in m'n kutje en sterretje te duwen. Geen vinger, te klein. Iets dik en stijf. Ik duw de hond weg, die me verbaast nakijkt, en ren naar de koelkast. Geweldig, een komkommer, precies wat ik zocht.

Ik neem weer positie in op de bank en laat de komkommer in m'n kutje glijden. Ik ben nog een beetje nauw maar ik voel hoe de komkommer me lekker oprekt. De hond kijkt verbaasd toe en probeert z'n neus er weer tussen te steken. Hij kan nu niet meer in m'n kutje likken, maar likt er wel verwoed omheen. Niets slaat hij over: Dan hoor ik achter me een vreemd gehijg. Mijn twee vrienden staan in de deuropening met hun handen vol met tassen. Hun monden handen open en ze kijken me met uitpuilende ogen aan.

Natuurlijk kunnen ze niets echt zien, want ik zit met de rugleuning naar ze toe, maar aan hun gezichten te zien kunnen ze zich genoeg voorstellen bij mijn gekreun. Ik trek snel de komkommer uit mijn kutje, duw de hond weg en trek m'n jurkje over m'n knieën.

Maar aan hun gezichten te zien is het al te laat. Langzaam komen ze op me aflopen en het schaamrood stijgt tot mijn kaken. Ik weet geen woord uit te brengen en wil opstaan om weg te lopen, maar Gerard drukt me alweer terug op de bank.

Hij bekijkt de situatie en ik zie dat ze nu ook de komkommer ontdekt hebben, die onder het geil op de grond ligt. Gerard pakt Wolf bij z'n kop en drukt een knuffel op z'n neus. Dan kijkt hij me intens aan. Hij weet het nu zeker! De andere vriend, Jaap, staat er iets onwennig bij. Toch zie ik aan de enorme bult in zijn broek dat de situatie hem niet koud laat.

Toch verzet hij geen stap. Gerard daarentegen lijkt de situatie weer volledig onder controle te hebben en komt naast me op de bank zitten. Hij pakt de komkommer van de grond en houdt deze voor me. Had je al zo'n honger, vraagt hij me.

Ik word zo mogelijk nog roder en weet niet waar ik kijken moet. Hij pakt ook mijn doorweekte slipje en drukt dit tegen zijn neus, waarbij hij diep de geur ervan opsnuift.

Dan strijkt hij met de komkommer over mijn blote knie en schuift m'n jurkje er iets mee omhoog. Ik kijk hem bang en afwachtend aan. Hij lacht alleen maar en schuift de komkommer nog een stukje langs de binnenkant van mijn dij omhoog. Gaat Gerard de dikke komkommer in m'n kutje schuiven terwijl ze beiden toekijken?

Schiet het door m'n hoofd. M'n venusheuveltje ligt weer open en bloot en ik probeer m'n dijen bij elkaar te houden zodat ze m'n kutje niet zien. Maar Gerard trekt m'n knieën uit elkaar en ik voel hoe koude lucht langs mijn nog natte schaamlippen strijkt. Ook Jaap gaat er maar bij zitten. Hij neemt plaats aan mijn andere kant en trekt de andere knie naar hem toe. Ik kijk beide een beetje bang en vragend aan, maar lees in hun ogen dat het besluit al genomen is.

Ze duwen me achterover tegen de rugleuning waardoor ik iets naar onderen moet zakken en mijn kutje nog opener komt te liggen. Beide mannen staren er gebiologeerd naar. Weer voel ik de komkommer hoger schuiven en al gauw raakt het topje mijn natte schaamlipjes.

De komkommer voelt koud aan tegen mijn natte kutje. Met de komkommer opent Gerard mijn schaamlipjes en wrijft over mijn klitje, die direct weer opzwelt en tussen de schaamlipjes uitsteekt. Een kreun komt over mijn lippen en ik laat me nog iets verder naar beneden zakken.

Ik voel hoe beide mannen een hand op m'n schaamlippen leggen en deze uit elkaar trekken. Een opgezwollen open en nat kutje kijkt hen aan. De mannen staren er gefascineerd naar hoe mijn kutje opzwelt en kloppend onder hun handen ligt.

Ik raak zo opgewonden van beide mannen die alleen maar naar mijn vochtige grotje staren, alsof ze bedenken wat ze er allemaal mee gaan doen. Ik voel hoe m'n kutje steeds vochtiger wordt van de intense spanning en hoe een klein druppeltje geil aan m'n schaamlipjes hangt. Jaap vangt het druppeltje op met z'n vinger en steekt deze vervolgens diep in mijn mond. Ik proef m'n eigen geil en zuig verlekkerd op z'n vinger.

Met zijn vochtige vingers begint hij mijn tepels te kietelen. Dan pakt hij met beide handen het kraagje van m'n jurkje en scheurt deze open tot aan mijn navel. Twee volle borsten komen tevoorschijn en Jaap zet direct zijn mond erop en begint cirkeltjes rond mijn tepels te trekken. Ik voel hoe de komkommer verplaats wordt naar mijn grotje en hoe de kop tegen de ingang drukt.

Mijn kutje staat nog wagenwijd open van de laatste keer dat de komkommer er in zat, en deze keer zal hij er haast als vanzelf inglijden. Gerard tikt met de komkommer tegen de opening en ik beweeg m'n kutje naar de komkommer toe.

Alsjeblieft, gil ik in gedacht, duw hem er weer in! Gerard grijnst en blijft me pesten. Ik plaats m'n voeten op de salontafel zodat ik meer kracht kan zetten en duw nogmaals m'n kutje richting de komkommer.

Wat wil je dan? Ik kreun maar kan geen woord uitbrengen. Geilheid en schaamte overspoelen me. Ik wil iets in m'n kutje maar durf het niet te vragen. Die komkommer, fluister ik bijna onhoorbaar.

Die komkommer, zeg ik nu iets harder. Wat wil je dan met die komkommer, vraagt Gerard. Daar, zeg ik, en ik kijk hem smekend aan.

Ik ben zo geil dat m'n kutje gewoon pijn doet. Ik moet iets in me hebben! Ik word nu ongeduldig en gil het bijna uit. In m'n kutje natuurlijk. Alsjeblieft Gerard, duw dat ding alsjeblieft naar binnen, ik hou het niet meer! Hij grijnst en in ene keer duwt hij de komkommer tot aan mijn baarmoeder naar binnen. Alle lucht wordt uit m'n longen gedrukt en ik slaak een diepe kreun. Een lichte pijn en intens genot verspreiden zich door mijn lichaam.

Ik duw m'n bekken omhoog en probeer tegen de komkommer op te rijden. Beide mannen genieten blijkbaar erg van dit schouwspel want ik hoor ritsen van broeken opengaan en dikke stijve pikken worden naar buiten gehaald. Ik pak een dikke pik in elke hand en begin er zachtjes over te wrijven en ze af te trekken. Ik hoor diep gekreun en zie de mannen verlekkerd kijken hoe de komkommer diep in mijn kutje verdwijnt.

Volgens mij was je nog met iets anders bezig, hoor ik Gerard zeggen. Hij fluit zacht en daar voel ik hoe Wolf weer plaatsneemt tussen mijn benen. Deze kent de weg en probeert zijn neus naast de komkommer naar binnen te drukken in mijn kutje wat nu helemaal wijd openstaat.

Ik hou het niet meer als ik voel hoe die ruwe tong over m'n klitje likt, zoekend naar de sappen die met de komkommer naar buiten komen. Jaap ligt nog steeds aan een tepel te zuigen en rolt de andere tussen duim en wijsvinger. Gerard houdt de komkommer diep in m'n kutje gedrukt en de hond likt er woest langs.

Ik houd de twee dikke stijve palen in mijn hand en ruk ze beiden lekker af. Ik kan niet geloven dat ik dit doe, twee mannen verwennen en op de koop toe zelf gelikt worden door een grote zwarte herder.

De mannen kunnen hun blik niet afhouden van de hondekop die fel tegen mijn kutje aan beweegt. Gefascineerd kijken ze hoe de tong met lange halen over mijn klit gaat en ik word steeds geiler van hun blikken. Ja, laat ze maar lekker naar mijn kutje kijken, laat ze maar kijken hoe die dikke tong over m'n klitje likt. Ooooh, ik voel een orgasme opkomen. Ik klem beide dikke lullen stevig in mijn handen en een intens orgasme overspoelt me, ja, jaa, jaaaaa!

Gillend kom ik klaar. Beide mannen kijken me ontzettend geil aan. Dit spelletje is naar hun idee net begonnen" Ik voel hoe de komkommer uit m'n kutje glijdt. Wolf zit er al weer met zijn neus in de likt onvermoeid al mijn sappen op.

Ik zie dat er tussen zijn benen een dikke rode puntige staaf van zo'n 18 cm beweegt. Ik besef dat ook de hond bloedgeil is. Geen twee maar drie penissen zijn op mijn natte kutje gericht! De gedachte om door de hond genomen te worden schrikt me af en windt me op.

De mannen merken dat ik gefascineerd naar de honde pik staar en ook zij kunnen hun verbazing niet onderdrukken. Je ziet ze denken hoe het moet zijn als deze dikke staaf in mijn kutje verdwijnt. Om toe te kijken hoe een jonge vrouw genadeloos is overgeleverd aan deze dominante hond, die haar waarschijnlijk flink af gaat rossen alsof ze de eerste de beste teef in het park was.

Hun blik wordt zo mogelijk nog geiler en ze kijken afwisselend naar mij en elkaar. De hond kijkt me ook hijgend en vragend aan. Gerard kletst op mijn dij en roept 'op! Wolf laat zich dit geen tweede keer zeggen en springt bovenop me. Hij komt z'n beloning opeisen voor het eindeloos likken van mijn kutje.

Ook hij wil klaarkomen, in een echt vrouwenkutje. Ik voel hoe zijn nagels over mijn huis schrapen en hoe zijn dikke harde staaf mijn warme natte kutje begint te zoeken. Ik schuif nog iets verder naar onderen zodat mijn billen nu over het randje van de bank hangen. Ik voel hoe de harde staaf tegen mijn kutje aan drukt maar het gat niet vindt.

Wel glijdt hij stevig tussen mijn opgezwollen schaamlippen door en wrijft fel over mijn klitje. Ik lig te kreunen van genot. M'n kutspiertjes trekken samen en ik voel hoe mijn kutje verkrampt. Alsjeblieft, kreun ik, pak me dan lekker beest! Neuk me in m'n kutje! De mannen kijken geil toe hoe die dikke rood-paars geaderde hondelul tussen mijn lipjes doorglijdt. Wil je door hem geneukt worden? Hoor ik Gerard fluisteren. Alsjeblieft, laat hem me pakken, laat hem m'n kutje stevig neuken!

Gerard pakt de hondelul en plaats deze voor mijn grotje. De hond duwt hem er in èèn keer in en begint me wild te neuken. Met een ongelofelijke snelheid ragt hij zijn dikke pik in en uit mijn kutje. De mannen kunnen hun ogen er niet van afwenden en kijken toe hoe mijn kutje genadeloos geneukt wordt door een hond. Beiden mannen pakken een been en duwen deze naar mijn lichaam. M'n knieën raken bijna m'n schouders en ik voel hoe Wolf zijn dikke hondepik nog verder in mijn kutje drijft.

Hij neukt me sneller en sneller en ik voel iets diks tegen mijn schaamlipjes aanduwen. Dat is de zwelling, roept Gerard. Rag hem erin Wolf, moedigt hij zijn hond aan.

Neem dat geile kutje helemaal. Pin je vast jongen, goedzo. Jaaa, toe maar wolf, moedig ook ik hem aan. Beide mannen gaan nu op hun knieën zitten en houden hun dikke, van voorvocht glimmende pikken voor mijn gezicht. Ik voel hoe beide mannen hun pik in mijn mond proberen te duwen, en zo goed en zo kwaad als ik kan zuig en ruk ik beide pikken afwisselend af.

Ik voel hoe ze de pikken tot achterin mijn keel proberen te drukken en door mijn positie kan ik me hier niet tegen verzetten. Kwijl en voorvocht druipen uit mijn mond en maken de pikken nog natter zodat deze met snelle rukken in mijn handen bewegen. De mannen kijken van bovenaf op mij neer hoe ik hun pikken afzuig terwijl de grote zwarte herder zichzelf in mijn kutje blijft duwen.

Het wordt me allemaal teveel. De dikke zwelling zit nu strak in mijn kutje en rekt me helemaal op. Ik voel weer een orgasme opkomen en gil het uit. Jaaa, jaaaa, harder ooooh Wolf!

Mijn kutje spant zich strak om de dikke hondepik en ik voel me verkrampen en een explosie in mijn kutje. Dan voel ik hoe ook Wolf verstrakt en de zwelling zo mogelijk nog verder opzet. Dikke stralen sperma spuiten mijn kutje in. Oooh, hij spuit me helemaal vol, die smerige hond! Ja Wolf, spuit me vol, ooooh, weer voel ik een orgasme opkomen, door die dikke zwelling in mijn strakke kutje, en de dikke warme stralen sperma die krachtig mijn baarmoeder inspuiten.

Ook de mannen houden het niet meer. Ik voel de kloppende penissen in mijn hand en mond verstijven en plots golven dikke stralen sperma in mijn mond en keel, over mijn gezicht en in mijn haar. Gerard duwt mijn mond nog steviger over zijn spuitende pik zodat ik de stralen tot achterin mijn keel voel en ik wel door moet slikken. Jaap trekt zich af boven mijn gezicht en dikke klodders spuiten tegen mijn ogen, neus en kin en druipen over mijn borsten heen.

Iedereen ploft met een diepe zucht languit op de bank. Hondensperma druipt over de bank en mijn haar, gezicht en borsten zitten onder de warme sperma van de mannen.

Wolf gaat op de vloer liggen en begint z'n halfslappe staaf schoon te likken. Help hem eens, hoor ik Jaap zeggen. Haar hand bleef op en neer gaan, de andere hand kneedde zacht mijn ballen. Mijn stijve pik gleed in uit haar natte mondje, haar speeksel drupte langs mijn ballen op de grond. Loesje keek me aan..

Ik nam ze stevig vastkneep stevig in haar tepels waardoor ze snel stijf stonden. Tussen haar bewegende hoofdje, kon is zien dat die tepels lichtbruin waren en ongeveer een 1, 5cm groot stijve toestand.

Ik kreunde van genot.. Ik duwde haar fiets van ons weg, en liet Loesje volledig gaan liggen op het dekentje. Daar lag ze dan.. Mijn ballen slingerde heen en weer, kletste tegen mijn billen.

Ik stond even recht, ging op mijn knieën zitten, zodat mijn lul boven haar hoofd was. Loesje nam men pik vast en stak hem terug diep in haar gulzige mondje. Nu had ik de kans om haar stringetje ook uit te trekken, en haar poesje eens goed te bekijken.

Tijdens het uitrekken van haar string, zag ik direct haar mooie, geile natte kutje met een klein, zacht bosje blonde krullen. Tussen dat bosje haar, zaten en stel roze kutlipjes verborgen. Loesje spreidde haar benen, zodat haar grotje open kwam te staan. Ik spreidde haar lipjes, en streelde zachtjes haar klitje, waarop zij reageerde met mijn lul diep in haar keel te houden.

Ze kokhalsde en de slijmen liepen uit haar mond. Het slurpende geluid, hitste mij op en begon haar te vingeren. De eerste vinger gleed haar kut binnen. Het voelde daar warm en heel vochtig aan. Als snel gleden er nog enkele vingers meer naar binnen. Wat een geile kut had Loesje! Tussen het slurpende geluid van mijn lul door, hoorde ik haar zeggen..

Er zaten al 3 vingers in haar spleetje.. Ze gilde het uit van genot en kwam ook snel hevig spuitend klaar. Haar kut spande om mijn pols toen ze haar hoogtepunt had bereikt. Ik trof mijn hand uit haar spleetje, en begon haar zachtjes te likken. Ondertussen had ze mijn lul even laten rusten.. Ik haalde hem uit haar mondje, helemaal onder de slijmen en speeksel van haar geile pijpbeurt.

Ik keek even rondom ons, en zag dat er iets verder een jonge man naar ons stond te kijken. Daar aangekomen zag ik dat het een negertje was en dat die al met zijn knuppel in de hand stond te kijken.

De ene hand op haar borsten , de andere verwende haar spleetje met 4 vingers. Loesje zei tegen de man, dat hij achter haar mocht komen staan, zijn broek openen en haar gewoon moest laten doen. De man deed wat ze had gevraagd. Ze nam de paal vast, maar haar hand was bijna te klein om er helemaal rond te geraken. Ze legde de lul naast haar onderarm.. Loesje begon de lul te strelen en begon hem vervolgens te masturberen. Toen hij helemaal stijf stond, bracht ze de eikel in haar mond. Zachtjes duwde de man zijn lul stukje per stukje dieper in haar mondje dat al helemaal gespannen stond rond de lul.

Na enige tijd schoof de lul al voor de helft van zijn lengte naar binnen. Loesje kokhalsde maar bleef de lul verder pijpen. Het klotsende en slurpende geluid, bracht mij en Loesje naar een ongezien genot. Ze spreidde haar benen zover ze kon, nam mijn hoofd vast en duwde dat ruw tussen haar benen.

Mijn tong schoof helemaal naar binnen tijdens ik haar kut met 4 vingers vingerde. Haar vutvocht stroomde over haar billen. Ik kroop recht en ging tussen haar open benen zitten.

...

Limburg erotische massage tetten be

  • 689
  • Gewoon lekker neuken geile loesje
  • Ik duw m'n klitje tegen zijn onderbuik, harder, en harder, en harder.
  • 202